Sanayi esnafından Tural’a destek

ISPARTA 20.02.2024 - 11:26, Güncelleme: 20.02.2024 - 11:26
 

Sanayi esnafından Tural’a destek

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmalarını Gül Petek Sanayi Sitesi’nde devam etti. Başkan Adayı Tural Gül 2 Sanayi Sitesi’ni bir yıl içinde tamamlayarak esnafa dükkanları teslim edeceğini söyledi.
İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Tural, çalışmalar kapsamında Gül Petek Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Adayı Tural, sanayi sitesindeki esnafı tek tek ziyaret ederek, istek ve taleplerini not aldı. Başkan Adayı Tural ayrıca esnaf sofrasına oturdu, esnafın sorunlarını dinledi. ESNAF SENİN ARKANDA Esnaf, esnaflıktan gelen bir adayın başkan olmasını istediklerini söyledi.  Başkan Adayı Tural’da göreve gelmesi halinde esnafın sorunlarının hazırladıkları projelerle giderileceğini belirtti. Sanayi esnafı “Isparta’nın gülü hoş geldin. Allah’ın izniyle seni başkan yapacağız. Her şeyimizle arkandayız. Esnaf senin arkanda. Sanayi esnafı senin bizlere yardımlarını unutmaz. Burası senin sayende yapıldı. Bizi mal sahibi yaptın. Allah senden razı olsun” dedi.  4 AYDA TEMELİNİ ATIP 1 YILDA BİTİRECEĞİZ Esnaf ziyareti sonrası Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili açıklamalarda bulunan İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, 31 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelmesi halinde sanayi sitesinin temelini atacaklarını belirterek, bir yıl içerisinde de tamamlayacaklarını söyledi. Tural “31 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla esnafımızın içindeyiz. Bugünde Gül Petek Sanayi Sitesindeyiz. Tabi dükkan kiraları büyük sorun. Tabi ki Gül 2 Sanayi Sitesi Kooperatifi var. 8 sene önce kuruldu ama daha yapılmadı. Sen ne zaman yapacaksın diye soruyorlar. Aynı zamanda dükkan bulamayan ustalarımız var. Kooperatifimiz birkaç arazinin alınamamasından dolayı inşaata başlayamadıklarını söylediler. Biz göreve geldiğimizde arazi sahipleriyle bizzat kendimiz görüşerek sorunu çözeceğiz ve burayı hızlandıracağız. Biz buranın 4 ay içinde temelini atacağız. Diyorlar ki nasıl yapacaksın? Zaten alt yapısını Belediye olarak biz yapacağız. Esnafımız bunun bedelini bize bir yıl sonra ödesin diyorum. Esnaf kaç yılda bitecek diye soruyor. Ben de 1 senede bitireceğimi söylüyorum. Bu kadar kısa sürede nasıl bitecek diye soruyorlar. Sanayi dükkanlarının altyapısını yaptıktan sonra beton döküp briketini çevireceğiz ve bu şekilde teslim edeceğiz. İçine de doğramasını elektriğini suyunu da kendileri yapacak dediğimiz de işte o zaman biter diyorlar. Biz göreve geldiğimizde buranın temizliğini de yollarını da yapacağız ve burayı araba mezarlığı olmaktan kurtaracağız” diye konuştu.      
İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmalarını Gül Petek Sanayi Sitesi’nde devam etti. Başkan Adayı Tural Gül 2 Sanayi Sitesi’ni bir yıl içinde tamamlayarak esnafa dükkanları teslim edeceğini söyledi.

İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Tural, çalışmalar kapsamında Gül Petek Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Adayı Tural, sanayi sitesindeki esnafı tek tek ziyaret ederek, istek ve taleplerini not aldı. Başkan Adayı Tural ayrıca esnaf sofrasına oturdu, esnafın sorunlarını dinledi.

ESNAF SENİN ARKANDA

Esnaf, esnaflıktan gelen bir adayın başkan olmasını istediklerini söyledi.  Başkan Adayı Tural’da göreve gelmesi halinde esnafın sorunlarının hazırladıkları projelerle giderileceğini belirtti. Sanayi esnafı “Isparta’nın gülü hoş geldin. Allah’ın izniyle seni başkan yapacağız. Her şeyimizle arkandayız. Esnaf senin arkanda. Sanayi esnafı senin bizlere yardımlarını unutmaz. Burası senin sayende yapıldı. Bizi mal sahibi yaptın. Allah senden razı olsun” dedi. 

4 AYDA TEMELİNİ ATIP

1 YILDA BİTİRECEĞİZ

Esnaf ziyareti sonrası Gül 2 Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili açıklamalarda bulunan İyi Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, 31 Mart yerel seçimleri sonrası göreve gelmesi halinde sanayi sitesinin temelini atacaklarını belirterek, bir yıl içerisinde de tamamlayacaklarını söyledi. Tural “31 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla esnafımızın içindeyiz. Bugünde Gül Petek Sanayi Sitesindeyiz. Tabi dükkan kiraları büyük sorun. Tabi ki Gül 2 Sanayi Sitesi Kooperatifi var. 8 sene önce kuruldu ama daha yapılmadı. Sen ne zaman yapacaksın diye soruyorlar. Aynı zamanda dükkan bulamayan ustalarımız var. Kooperatifimiz birkaç arazinin alınamamasından dolayı inşaata başlayamadıklarını söylediler. Biz göreve geldiğimizde arazi sahipleriyle bizzat kendimiz görüşerek sorunu çözeceğiz ve burayı hızlandıracağız. Biz buranın 4 ay içinde temelini atacağız. Diyorlar ki nasıl yapacaksın? Zaten alt yapısını Belediye olarak biz yapacağız. Esnafımız bunun bedelini bize bir yıl sonra ödesin diyorum. Esnaf kaç yılda bitecek diye soruyor. Ben de 1 senede bitireceğimi söylüyorum. Bu kadar kısa sürede nasıl bitecek diye soruyorlar. Sanayi dükkanlarının altyapısını yaptıktan sonra beton döküp briketini çevireceğiz ve bu şekilde teslim edeceğiz. İçine de doğramasını elektriğini suyunu da kendileri yapacak dediğimiz de işte o zaman biter diyorlar. Biz göreve geldiğimizde buranın temizliğini de yollarını da yapacağız ve burayı araba mezarlığı olmaktan kurtaracağız” diye konuştu.      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.