Şehitlerimiz Kabirleri Başında Anıldı

ISPARTA 27.06.2023 - 18:35, Güncelleme: 27.06.2023 - 18:35
 

Şehitlerimiz Kabirleri Başında Anıldı

Kurban Bayramı arefesi dolayısıyla Isparta Şehitliğinde program düzenlenerek aziz şehitlerimiz kabirleri başında dualarla anıldı.
Anma programına Vali Aydın Baruş, Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun,  Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, oda başkanları, siyasi partilerin il başkanları, dernek başkanları ve şehit aileleri ile gazilerimiz katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti sunulmasıyla başlayan program aziz şehitlerimiz için dua edilmesiyle devam etti. Ardından Vali Baruş ve protokol üyeleri, evlatlarının kabirleri başında bekleyen ailelere taziyelerini yineleyerek kabirlere karanfil bıraktı.
Kurban Bayramı arefesi dolayısıyla Isparta Şehitliğinde program düzenlenerek aziz şehitlerimiz kabirleri başında dualarla anıldı.

Anma programına Vali Aydın Baruş, Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun,  Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, oda başkanları, siyasi partilerin il başkanları, dernek başkanları ve şehit aileleri ile gazilerimiz katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti sunulmasıyla başlayan program aziz şehitlerimiz için dua edilmesiyle devam etti.

Ardından Vali Baruş ve protokol üyeleri, evlatlarının kabirleri başında bekleyen ailelere taziyelerini yineleyerek kabirlere karanfil bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.