Seninle gurur duyuyoruz Fatmagül

SPOR 20.02.2024 - 20:29, Güncelleme: 20.02.2024 - 20:32
 

Seninle gurur duyuyoruz Fatmagül

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nın son gününde kadınlar +87 kiloda Ispartalı milli halterci Fatmagül Çevik, silkmede 131 kilo, toplamda ise 238 kiloluk dereceleriyle 2 bronz madalya kazandı.
Avrupa Halter Şampiyonası, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlendi. Şampiyonanın son gününde milli sporcular Fatmagül Çevik ve Tuana Süren mücadele etti. İlk kez büyüklerde yarışan Fatmagül Çevik; silkmede 131 kilo, toplamda 238 kiloluk derecelerle 2 bronz madalya ile Avrupa üçüncüsü oldu. Fatmagül Çevik'e madalyasını Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü verdi. Öte yandan aynı kiloda yarışan Tuana Süren ise sol dirseğinden sakatlanarak yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. TOPLAMDA 24 MADALYA Avrupa Halter Şampiyonası'nda mücadele eden Türk sporcular; 5 altın, 8 gümüş ve 11 bronz olmak üzere toplam 24 madalya kazanma başarısı gösterdi. BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN TEBRİK MESAJI Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar +87 kiloda silkme ve toplamda 2 bronz madalya kazanan Fatmagül Çevik için bir tebrik mesajı yayınladı. Başkan Başdeğirmen,tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi: ''11-20 Şubat 2024 tarihleri arasında Bulgaristan Sofya’da yapılan Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası’nda Isparta Belediyesi Spor Kulubü Milli sporcumuz Fatmagül Çevik kızımız silkme ve toplamda 238 kilo kaldırarak 2 ayrı kategoride  Avrupa 3.sü olarak toplamda 2 bronz madalya kazanmıştır.Ayrıca kadın milli takımımızda 23 ülkenin katıldığı turnuvada Avrupa Şampiyonu olmuştur. Fatmagül kızımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.''  
Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nın son gününde kadınlar +87 kiloda Ispartalı milli halterci Fatmagül Çevik, silkmede 131 kilo, toplamda ise 238 kiloluk dereceleriyle 2 bronz madalya kazandı.

Avrupa Halter Şampiyonası, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlendi. Şampiyonanın son gününde milli sporcular Fatmagül Çevik ve Tuana Süren mücadele etti. İlk kez büyüklerde yarışan Fatmagül Çevik; silkmede 131 kilo, toplamda 238 kiloluk derecelerle 2 bronz madalya ile Avrupa üçüncüsü oldu. Fatmagül Çevik'e madalyasını Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü verdi. Öte yandan aynı kiloda yarışan Tuana Süren ise sol dirseğinden sakatlanarak yarışmadan çekilmek zorunda kaldı.

TOPLAMDA 24 MADALYA

Avrupa Halter Şampiyonası'nda mücadele eden Türk sporcular; 5 altın, 8 gümüş ve 11 bronz olmak üzere toplam 24 madalya kazanma başarısı gösterdi.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN’DEN TEBRİK MESAJI

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Bulgaristan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar +87 kiloda silkme ve toplamda 2 bronz madalya kazanan Fatmagül Çevik için bir tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Başdeğirmen,tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

''11-20 Şubat 2024 tarihleri arasında Bulgaristan Sofya’da yapılan Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası’nda Isparta Belediyesi Spor Kulubü Milli sporcumuz Fatmagül Çevik kızımız silkme ve toplamda 238 kilo kaldırarak 2 ayrı kategoride  Avrupa 3.sü olarak toplamda 2 bronz madalya kazanmıştır.Ayrıca kadın milli takımımızda 23 ülkenin katıldığı turnuvada Avrupa Şampiyonu olmuştur. Fatmagül kızımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.