Silaj makinesi ve traktör alev topuna döndü, işçiler zor kurtuldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2023 - 16:30, Güncelleme: 03.10.2023 - 16:13
 

Silaj makinesi ve traktör alev topuna döndü, işçiler zor kurtuldu

Silaj makinesi ve traktör alev topuna döndü, işçiler zor kurtuldu
Antalya’nın Serik ilçesinde mısır hasadı sırasında çıkan yangında silaj makinesi ve traktör yanarken, bir kişi kollarından yaralandı.Yangın, Karıncalı Mahallesinde öğle saatlerinde çıktı. Mısır silajı hasadı yapan makinenin birdenbire alev almasıyla canını zor kurtaran sürücü ve çalışanlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay sonrası ekiplerin müdahalesi ile söndürülen yangın da makine ve traktör kullanılamaz hale geldi. Yangında bir kişinin kollarında hafif yanıklar meydana geldi. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Silaj makinesi ve traktör alev topuna döndü, işçiler zor kurtuldu
Antalya’nın Serik ilçesinde mısır hasadı sırasında çıkan yangında silaj makinesi ve traktör yanarken, bir kişi kollarından yaralandı.
Yangın, Karıncalı Mahallesinde öğle saatlerinde çıktı. Mısır silajı hasadı yapan makinenin birdenbire alev almasıyla canını zor kurtaran sürücü ve çalışanlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay sonrası ekiplerin müdahalesi ile söndürülen yangın da makine ve traktör kullanılamaz hale geldi. Yangında bir kişinin kollarında hafif yanıklar meydana geldi. Yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.