Sokak satıcılarına operasyon

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2023 - 19:30, Güncelleme: 25.11.2023 - 13:05
 

Sokak satıcılarına operasyon

Sokak satıcılarına operasyon
Antalya’ya uyuşturucu sevk eden gruplara ve torbacı olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik, Zeytinköy merkezli olmak üzere merkez ve ilçelerdeki 20 adrese eş zamanlı baskın gerçekleştirildi.Antalya’da uyuşturucu sevk eden gruplara ve torbacı olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik; 50 ekip, 250 personel, 3 özel harekât unsuru ve narkotik madde arama köpekleri Tim, Pascal, Çaki ve Arya ile hava destekli gerçekleştirilen operasyon ve uygulama yapıldı.Uygulamalarda bin 997 şahıs sorgulanırken, uyuşturucu suçlarından 5 yıla kadar kesilmiş hapis cezası bulunan 10 şahıs, 5-10 yıl arası kesilmiş hapis cezası bulunan 3 şahıs, 10-20 yıl arası kesilmiş hapis cezası bulunan 5 şahıs olmak üzere toplam 18 şahıs yakalandı. Ayrıca 269 araç incelenerek 6 araca 29 bin 400 TL cezai işlem uygulanırken, 15 kilogram esrar, 98 adet yaklaşık 13 bin 200 kullanımlık kâğıda emdirilmiş sentetik kannabinoid (A4) 170 adet sentetik ecza, 2 adet hassas terazi, 2 adet tabanca ve bu silaha ait fişekler ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bir miktar nakit para ele geçirildi.Uygulamalarda 65 şahıs hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Ticareti Yapmak ve Sağlamak", "Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak", "Kabul Etmek ve Bulundurmak" suçlarından adli işlem başlatıldı.
Sokak satıcılarına operasyon
Antalya’ya uyuşturucu sevk eden gruplara ve torbacı olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik, Zeytinköy merkezli olmak üzere merkez ve ilçelerdeki 20 adrese eş zamanlı baskın gerçekleştirildi.
Antalya’da uyuşturucu sevk eden gruplara ve torbacı olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik; 50 ekip, 250 personel, 3 özel harekât unsuru ve narkotik madde arama köpekleri Tim, Pascal, Çaki ve Arya ile hava destekli gerçekleştirilen operasyon ve uygulama yapıldı.
Uygulamalarda bin 997 şahıs sorgulanırken, uyuşturucu suçlarından 5 yıla kadar kesilmiş hapis cezası bulunan 10 şahıs, 5-10 yıl arası kesilmiş hapis cezası bulunan 3 şahıs, 10-20 yıl arası kesilmiş hapis cezası bulunan 5 şahıs olmak üzere toplam 18 şahıs yakalandı. Ayrıca 269 araç incelenerek 6 araca 29 bin 400 TL cezai işlem uygulanırken, 15 kilogram esrar, 98 adet yaklaşık 13 bin 200 kullanımlık kâğıda emdirilmiş sentetik kannabinoid (A4) 170 adet sentetik ecza, 2 adet hassas terazi, 2 adet tabanca ve bu silaha ait fişekler ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bir miktar nakit para ele geçirildi.
Uygulamalarda 65 şahıs hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Ticareti Yapmak ve Sağlamak", "Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak", "Kabul Etmek ve Bulundurmak" suçlarından adli işlem başlatıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.