SSK ve Bağ-Kur Emeklisinin Zam farkları hesaplara yatıyor İŞTE O TARİH

SPOR 03.02.2024 - 12:22, Güncelleme: 03.02.2024 - 12:22
 

SSK ve Bağ-Kur Emeklisinin Zam farkları hesaplara yatıyor İŞTE O TARİH

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek ödeme tarihleri belli oldu. SSK emeklilerine 6 Şubat'ta, Bağ-Kur emeklilerine 7 Şubat'ta fark ödemeleri gerçekleştirilecek.
Bakan Vedat Işıkhan, "SSK emeklilerimiz için 6 Şubat'ta, Bağ-Kur emeklilerimiz için 7 Şubat'ta fark ödemelerini gerçekleştireceğiz" dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek ödeme tarihlerini açıkladı. Işıkhan sosyal medyada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "AYLIK FARK TUTARLARINI ÖDEMEYE BAŞLIYORUZ" "Ocak 2024 itibarıyla yüzde 49,25 oranında yükseltme yaptığımız SSK ve Bağ-Kur emeklilerimiz ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarını ödemeye başlayacağız. SSK kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 6 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Bağ-Kur kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 7 Şubat'ta gerçekleştirilecek."  
SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek ödeme tarihleri belli oldu. SSK emeklilerine 6 Şubat'ta, Bağ-Kur emeklilerine 7 Şubat'ta fark ödemeleri gerçekleştirilecek.

Bakan Vedat Işıkhan, "SSK emeklilerimiz için 6 Şubat'ta, Bağ-Kur emeklilerimiz için 7 Şubat'ta fark ödemelerini gerçekleştireceğiz" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ek ödeme tarihlerini açıkladı. Işıkhan sosyal medyada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"AYLIK FARK TUTARLARINI ÖDEMEYE BAŞLIYORUZ"

"Ocak 2024 itibarıyla yüzde 49,25 oranında yükseltme yaptığımız SSK ve Bağ-Kur emeklilerimiz ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarını ödemeye başlayacağız. SSK kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 6 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Bağ-Kur kapsamında emekli olan vatandaşlarımız için 7 Şubat'ta gerçekleştirilecek."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.