Suç makinesine özel hareket destekli operasyon

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2023 - 10:30, Güncelleme: 20.09.2023 - 10:03
 

Suç makinesine özel hareket destekli operasyon

Suç makinesine özel hareket destekli operasyon
Antalya’da 8 ayrı dosyadan 3 yıldır aranan ve hakkında 19 yıl 1 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, özel hareket ekiplerinn de destek verdiği operasyonla gizlendiği evde kıskıvrak yakalandı.Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Alanya KOM ve Özel Hareket Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda suç kaydı bulunan ve 8 ayrı dosyadan 3 yıldır aranan, 19 yıl 1 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Zafer Koçak’ın gizlendiği eve oertak operasyon düzenledi. Operasyonda Koçak, ikamette kıskıvrak yakalanırken yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait şarjör ve 56 adet fişek ve 2 çift sahte plaka ele geçirildi.Operasyon anıysa polis kamerasına saniye saniye yansıdı.
Suç makinesine özel hareket destekli operasyon
Antalya’da 8 ayrı dosyadan 3 yıldır aranan ve hakkında 19 yıl 1 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, özel hareket ekiplerinn de destek verdiği operasyonla gizlendiği evde kıskıvrak yakalandı.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Alanya KOM ve Özel Hareket Şube Müdürlüğü ekipleri, çok sayıda suç kaydı bulunan ve 8 ayrı dosyadan 3 yıldır aranan, 19 yıl 1 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Zafer Koçak’ın gizlendiği eve oertak operasyon düzenledi. Operasyonda Koçak, ikamette kıskıvrak yakalanırken yapılan aramada ise 1 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait şarjör ve 56 adet fişek ve 2 çift sahte plaka ele geçirildi.
Operasyon anıysa polis kamerasına saniye saniye yansıdı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.