Takavcu’yu duygulandıran ziyaret

ISPARTA 09.02.2024 - 13:29, Güncelleme: 09.02.2024 - 13:29
 

Takavcu’yu duygulandıran ziyaret

IGC Soner Toros Basın Merkezini ziyaret eden Eski Milli Eğitim Müdürü Halil Takavcu, “Soner kardeşimizin ismini taşıyan bu merkez çok güzel olmuş, duygulanmamak elde değil” dedi.
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezine ziyaretler aralıksız devam ediyor. Rahmetli Gazeteci Soner Toros’un yakın dostlarından olan Isparta Milli Eğitim ve Halk Eğitim eski müdürlerinden Halil Takavcu Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek Başkan Mustafa Baş’a yeni yerin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Duayen Gazeteci ve eski Cemiyet başkanı Nasuh Özkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette duygulanan Takavcu, “Rahmetli Soner kardeşimiz çok sevdiğimiz değerli bir insandı. Kendisiyle çok güzel anılarımız oldu, çok iyi bir gazeteciydi. Çok genç yaşta aramızdan ayrıldı, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Onun isminin bu merkezde yaşatılacak olması beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Çok güzel bir mekan olmuş, emeği geçenlerden Allah razı olsun. Isparta Basınının böylesine sıcak bir yuvaya kavuşmuş olmasından dolayı ben de çok sevindim, yeni yeriniz tekrardan hayırlı olsun” dedi. KİTABINI HEDİYE ETTİ Bu arada renkli kişiliği ve esprili özelliğe sahip Takavcu Soner Toros Basın Merkezini ziyaretinde Maksadımız Muhabbet olsun-3 kitabından hem Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a hemde Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’a  imzalayıp hediye etti. IGC Başkanı Mustafa Baş’da ziyaretinden ve kitap takdiminden dolayı Halil Takavcu’ya teşekkür etti.  Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbet ve fotoğraf çekimi ile sona erdi. SDÜ GENEL SEKRETER YARDIMCISINDAN ZİYARET… Öte yandan SDÜ Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Denizhan Ulusan’da Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Mustafa Baş’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Ulusan, Basın Merkezinin çok güzel bir mekan olduğunu belirterek tüm basın camiasına yeni merkezin hayırlı ve uğurlu olması  dileklerini iletti.  IGC Başkanı Mustafa Baş’da ziyaretinden dolayı Denizhan Ulusan’a teşekkür etti.
IGC Soner Toros Basın Merkezini ziyaret eden Eski Milli Eğitim Müdürü Halil Takavcu, “Soner kardeşimizin ismini taşıyan bu merkez çok güzel olmuş, duygulanmamak elde değil” dedi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezine ziyaretler aralıksız devam ediyor.

Rahmetli Gazeteci Soner Toros’un yakın dostlarından olan Isparta Milli Eğitim ve Halk Eğitim eski müdürlerinden Halil Takavcu Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek Başkan Mustafa Baş’a yeni yerin hayırlı olması dileklerinde bulundu. Duayen Gazeteci ve eski Cemiyet başkanı Nasuh Özkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette duygulanan Takavcu, “Rahmetli Soner kardeşimiz çok sevdiğimiz değerli bir insandı. Kendisiyle çok güzel anılarımız oldu, çok iyi bir gazeteciydi. Çok genç yaşta aramızdan ayrıldı, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Onun isminin bu merkezde yaşatılacak olması beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Çok güzel bir mekan olmuş, emeği geçenlerden Allah razı olsun. Isparta Basınının böylesine sıcak bir yuvaya kavuşmuş olmasından dolayı ben de çok sevindim, yeni yeriniz tekrardan hayırlı olsun” dedi.

KİTABINI HEDİYE ETTİ

Bu arada renkli kişiliği ve esprili özelliğe sahip Takavcu Soner Toros Basın Merkezini ziyaretinde Maksadımız Muhabbet olsun-3 kitabından hem Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a hemde Duayen Gazeteci Nasuh Özkan’a  imzalayıp hediye etti. IGC Başkanı Mustafa Baş’da ziyaretinden ve kitap takdiminden dolayı Halil Takavcu’ya teşekkür etti.  Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbet ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

SDÜ GENEL SEKRETER

YARDIMCISINDAN

ZİYARET…

Öte yandan SDÜ Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Denizhan Ulusan’da Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Mustafa Baş’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Ulusan, Basın Merkezinin çok güzel bir mekan olduğunu belirterek tüm basın camiasına yeni merkezin hayırlı ve uğurlu olması  dileklerini iletti.  IGC Başkanı Mustafa Baş’da ziyaretinden dolayı Denizhan Ulusan’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.