Tam 309 yıldır kutlanıyor

ISPARTA 25.09.2023 - 13:26, Güncelleme: 25.09.2023 - 13:26
 

Tam 309 yıldır kutlanıyor

Isparta Belediyesi, İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 309.yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor. İtfaiye Müdürlüğü tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla şehir merkezinde yürüyüş ve araç konvoyu düzenledi.
Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arası İtfaiye Haftası olarak kutlanıyor. Hafta dolayısıyla Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla yürüyüş ve araç konvoyu düzenlendi. Belediye binası önünden başlayan yürüyüş ve konvoyda İtfaiye Müdürlüğü personeli, tulumbacılar ve itfaiye araçları yer aldı. Yürüyüş ve konvoy Kaymakkapı Meydanı’nda son buldu. Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa Balcı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirtti. 2023 yılında bugüne kadar 507 vakaya müdahalede bulunduklarını bunlardan 71’inin ev ve işyeri yangını olduğunu ifade eden Balcı, “Orman yangınlarından su altı kurtarmaya, dağ arama kurtarma faaliyetlerinden trafik kazalarına, su baskınlarından hayvan kurtarma operasyonlarına kadar yüzlerce vakaya müdahale ettik. Isparta Belediyesi İtfaiyesi olarak profesyonel kadromuzla yangına müdahale ve kurtarma araç filomuzla bölgemizde önde gelen bir teşkilat haline geldik. 7 gün 24 saat Ispartalı hemşehrilerimizin ve ihtiyaç halinde tüm Türkiye’mizin hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.
Isparta Belediyesi, İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 309.yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor. İtfaiye Müdürlüğü tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla şehir merkezinde yürüyüş ve araç konvoyu düzenledi.

Her yıl 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arası İtfaiye Haftası olarak kutlanıyor. Hafta dolayısıyla Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla yürüyüş ve araç konvoyu düzenlendi. Belediye binası önünden başlayan yürüyüş ve konvoyda İtfaiye Müdürlüğü personeli, tulumbacılar ve itfaiye araçları yer aldı. Yürüyüş ve konvoy Kaymakkapı Meydanı’nda son buldu.

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Mustafa Balcı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirtti. 2023 yılında bugüne kadar 507 vakaya müdahalede bulunduklarını bunlardan 71’inin ev ve işyeri yangını olduğunu ifade eden Balcı, “Orman yangınlarından su altı kurtarmaya, dağ arama kurtarma faaliyetlerinden trafik kazalarına, su baskınlarından hayvan kurtarma operasyonlarına kadar yüzlerce vakaya müdahale ettik. Isparta Belediyesi İtfaiyesi olarak profesyonel kadromuzla yangına müdahale ve kurtarma araç filomuzla bölgemizde önde gelen bir teşkilat haline geldik. 7 gün 24 saat Ispartalı hemşehrilerimizin ve ihtiyaç halinde tüm Türkiye’mizin hizmetindeyiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.