Tamer Cantekin Muhtarları Misafir Etti

ISPARTA 20.10.2022 - 14:32, Güncelleme: 20.10.2022 - 14:32
 

Tamer Cantekin Muhtarları Misafir Etti

Tamer Cantekin Muhtarları Misafir Etti
İş insanı M. Tamer Cantekin, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Ankara’ya giden Ispartalı muhtarları akşam yemeğinde misafir etti. Cantekin, hemşehrilerinin kendisini ziyaretinden oldukça memnun olduğunu ifade etti. NETİSA ve SAKURA şirketlerinin sahibi, Yalvaçlı iş insanı Tamer Cantekin, Muhtarlar günü dolayısıyla Ankara’da düzenlenen Muhtarlar Günü buluşmasının ardından Isparta’da görevli mahalle muhtarlarıyla yemekte buluştu. Muhtarlarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tamer Cantekin, “Demokrasinin temel     dolayısıyla Ankara GRAND MERCURE Otel’de bir akşam yemeği düzenledik” dedi. Devletin ve milletin temsilcisi olan muhtarlarla bir araya gelmekten ötürü son derece memnun olduğunu ifade  eden M. Tamer Cantekin, “Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlar, bugün halâ başı sıkışan vatandaşların kapısını ilk çalacağı devlet yetkilileri olması sebebiyle kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Her türlü imkansızlıklara rağmen, kendi mahallesinde, köyünde yaşayan vatandaşlara hizmet götürmeye çalışıyorlar. Bizleri ziyaretleriyle onurlandıran muhtarlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Muhtarları demokrasinin mihenk taşı olarak gördüğünü ifaden eden Tamer Cantekin: “Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi’ye organizasyondaki emeği ve katkıları için ayrıca teşekkür ettik. Büyükleblebi ile birlikte 35 muhtarımızı ağırladık” diye konuştu. KATKI SAĞLAYABİLECEĞİMİZ PROJELER ÜZERİNDE KONUŞTUK Muhtarlarla yaptığı sohbetten de bahseden de bahseden İş insanı Cantekin: “7 dönem muhtarlık görevini üst üste yerine getiren ve ayrıca açık ara farkla seçimleri kazanan muhtarları başarıları dolayısıyla ayrıca kutladık. Muhtarların sorunlarını ve mahallelerimizin sorunlarını dinleyip, katkı sağlayabileceğimiz projeler üzerinde konuştuk. Zaman zaman muhtarlarımızla Isparta merkezinde de toplantılar düzenleyip, bilgi alışverişinde bulunmak ve katkılarımızı konuşmak üzere mutabık kaldık. Ispartamızın kaybolan itibarını tekrar kazanabilmek üzerine konuşmalar gerçekleştirdik. Kütüğümüzün de olduğu Modernevler Mahallesine olan özel ilgimizden bahsettik” dedi. Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi’de ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede: “Ankara’da Muhtarlar Günü buluşmasına katılım gösterdik. Ardından Ispartalı iş adamı Tamer Beyin daveti üzerine düzenledikleri akşam yemeğine katılım gösterdik. Burada şehrimizin üzerine oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlgi ve alakaları nedeniyle Tamer Cantekin beyefendiye teşekkürlerimizi sunarız” dedi.
Tamer Cantekin Muhtarları Misafir Etti

İş insanı M. Tamer Cantekin, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Ankara’ya giden Ispartalı muhtarları akşam yemeğinde misafir etti. Cantekin, hemşehrilerinin kendisini ziyaretinden oldukça memnun olduğunu ifade etti.

NETİSA ve SAKURA şirketlerinin sahibi, Yalvaçlı iş insanı Tamer Cantekin, Muhtarlar günü dolayısıyla Ankara’da düzenlenen Muhtarlar Günü buluşmasının ardından Isparta’da görevli mahalle muhtarlarıyla yemekte buluştu.

Muhtarlarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tamer Cantekin, “Demokrasinin temel     dolayısıyla Ankara GRAND MERCURE Otel’de bir akşam yemeği düzenledik” dedi.

Devletin ve milletin temsilcisi olan muhtarlarla bir araya gelmekten ötürü son derece memnun olduğunu ifade  eden M. Tamer Cantekin, “Yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlar, bugün halâ başı sıkışan vatandaşların kapısını ilk çalacağı devlet yetkilileri olması sebebiyle kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Her türlü imkansızlıklara rağmen, kendi mahallesinde, köyünde yaşayan vatandaşlara hizmet götürmeye çalışıyorlar. Bizleri ziyaretleriyle onurlandıran muhtarlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Muhtarları demokrasinin mihenk taşı olarak gördüğünü ifaden eden Tamer Cantekin: “Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi’ye organizasyondaki emeği ve katkıları için ayrıca teşekkür ettik. Büyükleblebi ile birlikte 35 muhtarımızı ağırladık” diye konuştu.

KATKI SAĞLAYABİLECEĞİMİZ PROJELER ÜZERİNDE KONUŞTUK

Muhtarlarla yaptığı sohbetten de bahseden de bahseden İş insanı Cantekin: “7 dönem muhtarlık görevini üst üste yerine getiren ve ayrıca açık ara farkla seçimleri kazanan muhtarları başarıları dolayısıyla ayrıca kutladık. Muhtarların sorunlarını ve mahallelerimizin sorunlarını dinleyip, katkı sağlayabileceğimiz projeler üzerinde konuştuk. Zaman zaman muhtarlarımızla Isparta merkezinde de toplantılar düzenleyip, bilgi alışverişinde bulunmak ve katkılarımızı konuşmak üzere mutabık kaldık. Ispartamızın kaybolan itibarını tekrar kazanabilmek üzerine konuşmalar gerçekleştirdik. Kütüğümüzün de olduğu Modernevler Mahallesine olan özel ilgimizden bahsettik” dedi.

Isparta Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi’de ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede: “Ankara’da Muhtarlar Günü buluşmasına katılım gösterdik. Ardından Ispartalı iş adamı Tamer Beyin daveti üzerine düzenledikleri akşam yemeğine katılım gösterdik. Burada şehrimizin üzerine oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İlgi ve alakaları nedeniyle Tamer Cantekin beyefendiye teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.