TÜMOSAN Traktörler görücüye çıktı

ISPARTA 19.11.2021 - 00:50, Güncelleme: 19.11.2021 - 00:50
 

TÜMOSAN Traktörler görücüye çıktı

TÜMOSAN Traktörler görücüye çıktı
Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın kapıları düzenlenen törenle bugün ziyaretçilere açıldı. Gökkubbe Dr. Devlet Bahçeli Fuar ve Kongre Merkezi’nde ki fuara Toplam 83 Firmanın 100 stantla katıldı.Traktör ve dizel motor üretiminde köklü geçmişiyle Türkiye’nin en önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN Isparta Bayii işletmecisi Ömer Faruk ve Furkan Balaman, Gökkubbe'deki bugün açılışı yapılan Tarım Fuarına katıldılar. Balaman kardeşler, son model traktörlerle ilgili sunum yaptılar.
TÜMOSAN Traktörler görücüye çıktı

Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın kapıları düzenlenen törenle bugün ziyaretçilere açıldı.

Gökkubbe Dr. Devlet Bahçeli Fuar ve Kongre Merkezi’nde ki fuara Toplam 83 Firmanın 100 stantla katıldı.Traktör ve dizel motor üretiminde köklü geçmişiyle Türkiye’nin en önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN Isparta Bayii işletmecisi Ömer Faruk ve Furkan Balaman, Gökkubbe'deki bugün açılışı yapılan Tarım Fuarına katıldılar. Balaman kardeşler, son model traktörlerle ilgili sunum yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.