Türk Telekom Isparta'da personel alımı yapacak

ISPARTA 25.07.2023 - 15:28, Güncelleme: 25.07.2023 - 15:28
 

Türk Telekom Isparta'da personel alımı yapacak

Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.
Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu. Türk Telekom’a bağlı faaliyet yürüten AssisTT, tam bünyesinde istihdam etmek üzere tam 21 ilde personel alımı yapacağını açıkladı. Alınacak personeller arasından engelli personellere de yer verileceği ve aynı zamanda, personellerin yarı zamanlı ve uzaktan olacak şekilde de istihdam edileceği aktarıldı. ISPARTA'DA DA ALIM YAPILACAK AssisTT bünyesinde istihdam edilecek personellerin hangi illerden alınacağı belli oldu. Bu kapsamda, açık kadroların bulunduğu iller şu şekilde sıralandı: Bitlis, İstanbul, Samsun, Aydın, Isparta, Çorum, Giresun, Kırıkkale, Van, Erzincan, Burdur, Diyarbakır, Rize, Ordu, Edirne, Ankara, Trabzon, Adıyaman, Erzurum, İzmir ve Konya. TÜRK TELEKOM ÇAĞRI MERKEZİ BAŞVURU ŞARTLARI Öte yandan, söz konusu kadrolara başvuru yapmak isteyen adaylar için tüm kadrolarda başvuru şartları bir bir belli oldu. Başvuru şartlarını resmi internet sitesi üzerinden paylaşan AssisTT, başvuruların da Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden gerçekleştirileceğini paylaştı. Talep edilen başvuru şartlarına uyan adayların İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapmalarının ardından başvuruların olumlu olması halinde şirket tarafından geri dönüş yapılacağı öğrenildi. AssisTT’nin açık kadrolar için talep ettiği başvuru şartları şu şekilde: İletişimi seven, işine anlam katmak isteyen, AssisTT’nin tutkusunu ve başarı hikâyesini paylaşacak çalışma arkadaşları, Telefonda etkili iletişim kurabilen ve bundan keyif alan, Diksiyonuna ve ifade biçimine güvenen, Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu! İç motivasyonun yüksek ve hedef odaklı, Zaman yönetiminde titiz, Vardiya sistemi ile günün farklı zaman dilimlerinde çalışmaya açık, Lise ve üzeri eğitimini tamamlayan, MS Office programlarını etkin bir biçimde kullanabilen, (Erkek adaylar için) Askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az iki sene tecilli, (Alımlar İŞKUR üzerinden gerçekleştiği için) Son bir ay içinde SGK girişi olmayan. İŞTE BAŞVURU ŞARTLARI VE BAŞVURU EKRANI  
Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.

Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.

Türk Telekom’a bağlı faaliyet yürüten AssisTT, tam bünyesinde istihdam etmek üzere tam 21 ilde personel alımı yapacağını açıkladı. Alınacak personeller arasından engelli personellere de yer verileceği ve aynı zamanda, personellerin yarı zamanlı ve uzaktan olacak şekilde de istihdam edileceği aktarıldı.

ISPARTA'DA DA ALIM YAPILACAK

AssisTT bünyesinde istihdam edilecek personellerin hangi illerden alınacağı belli oldu. Bu kapsamda, açık kadroların bulunduğu iller şu şekilde sıralandı:

Bitlis, İstanbul, Samsun, Aydın, Isparta, Çorum, Giresun, Kırıkkale, Van, Erzincan, Burdur, Diyarbakır, Rize, Ordu, Edirne, Ankara, Trabzon, Adıyaman, Erzurum, İzmir ve Konya.

TÜRK TELEKOM ÇAĞRI MERKEZİ BAŞVURU ŞARTLARI

Öte yandan, söz konusu kadrolara başvuru yapmak isteyen adaylar için tüm kadrolarda başvuru şartları bir bir belli oldu. Başvuru şartlarını resmi internet sitesi üzerinden paylaşan AssisTT, başvuruların da Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden gerçekleştirileceğini paylaştı. Talep edilen başvuru şartlarına uyan adayların İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden başvuru yapmalarının ardından başvuruların olumlu olması halinde şirket tarafından geri dönüş yapılacağı öğrenildi. AssisTT’nin açık kadrolar için talep ettiği başvuru şartları şu şekilde:

İletişimi seven, işine anlam katmak isteyen, AssisTT’nin tutkusunu ve başarı hikâyesini paylaşacak çalışma arkadaşları,

Telefonda etkili iletişim kurabilen ve bundan keyif alan,

Diksiyonuna ve ifade biçimine güvenen,

Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu!

İç motivasyonun yüksek ve hedef odaklı,

Zaman yönetiminde titiz,

Vardiya sistemi ile günün farklı zaman dilimlerinde çalışmaya açık,

Lise ve üzeri eğitimini tamamlayan,

MS Office programlarını etkin bir biçimde kullanabilen,

(Erkek adaylar için) Askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az iki sene tecilli,

(Alımlar İŞKUR üzerinden gerçekleştiği için) Son bir ay içinde SGK girişi olmayan.

İŞTE BAŞVURU ŞARTLARI VE BAŞVURU EKRANI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.