Vali Aydın Baruş : Köylere Hizmetlerimiz Devam Edecek

ISPARTA 28.08.2023 - 08:53, Güncelleme: 28.08.2023 - 08:53
 

Vali Aydın Baruş : Köylere Hizmetlerimiz Devam Edecek

Isparta merkeze bağlı köy muhtarlarının katılımıyla yapılan istişare toplantısı Kayı Köyü muhtarı Aydın Kayabaş ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Vali Aydın Baruş başkanlığında Merkeze bağlı 20 köy muhtarlarının katılımıyla yapılan değerlendirme toplantısına Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, siyasi parti temsilcileri, belediye ve il genel meclisi üyeleri ve daire müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan Vali Aydın Baruş Kayı köyüne son dönemde yapılan hizmetleri katılımcılarla paylaşarak tüm köylere eşit şekilde hizmetlerin devam edeceğini kaydetti. Isparta’nın son dönemde Enerji yatırımları konusunda ciddi yatırımları aldığını kaydeden Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz 2023 ve 2024 yılında doğalgaza kavuşacak ilçeleri katılımcılar ile paylaşarak, il genelinde 800 km’nin üzerinde sıcak asfalt yapacağını kaydetti. Kayı Köyü muhtarı Aydın Kayabaş ise yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Toplantıya katılan köy muhtarları da istek ve taleplerini başta Vali Baruş ve diğer ilgililere ilettiler  
Isparta merkeze bağlı köy muhtarlarının katılımıyla yapılan istişare toplantısı Kayı Köyü muhtarı Aydın Kayabaş ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Vali Aydın Baruş başkanlığında Merkeze bağlı 20 köy muhtarlarının katılımıyla yapılan değerlendirme toplantısına Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, siyasi parti temsilcileri, belediye ve il genel meclisi üyeleri ve daire müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Aydın Baruş Kayı köyüne son dönemde yapılan hizmetleri katılımcılarla paylaşarak tüm köylere eşit şekilde hizmetlerin devam edeceğini kaydetti.

Isparta’nın son dönemde Enerji yatırımları konusunda ciddi yatırımları aldığını kaydeden Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz 2023 ve 2024 yılında doğalgaza kavuşacak ilçeleri katılımcılar ile paylaşarak, il genelinde 800 km’nin üzerinde sıcak asfalt yapacağını kaydetti.

Kayı Köyü muhtarı Aydın Kayabaş ise yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Toplantıya katılan köy muhtarları da istek ve taleplerini başta Vali Baruş ve diğer ilgililere ilettiler

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.