Vatandaşın Umudu MİLLET İTTİFAKI

SİYASET 24.04.2023 - 11:26, Güncelleme: 24.04.2023 - 11:26
 

Vatandaşın Umudu MİLLET İTTİFAKI

Genel seçimlere sayılı günler kaldı. Milletvekili adayları köy, kasaba ve ilçe ayrımı yapmadan çalışmalarına devam ediyor. Ramazan Bayramı’nda Yalvaç ve Şarkikaraağaç’ta seçim çalışması yürüten CHP Isparta Milletvekili Adayları M. Tamer Cantekin ve Hüseyin Yıldızhan, vatandaşın tek umudunun Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söylediler.
Seçim Çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Isparta Milletvekili Adayları Tamer Cantekin ve Hüseyin Yıldızhan, Şarkikaraağaç Gedikli Köyünde davul ve zurnalarla karşılandı. Gedikli köyü Tamer Cantekin'i ve Hüseyin Yıldızhan'ı bağrına bastı. Seçim Çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Isparta Milletvekili Adayı Tamer Cantekin dur duraksız memleketi olan Yalvaç ve köylerine ziyaretlerini sürdürüyor. Yalvaç’ın Özgüney, Özbayat, Kuyucak, Bağkonak, Kozluçay, Dedeçam, Altıkapı, Bahtiyar ve Çetince köylerinde hem bayramlaşan hem de seçim çalışması gerçekleştiren CHP Milletvekili Adayları Cantekin ve Yıldızhan, gittikleri her bölgede büyük bir teveccüh ile karşılaştıklarını ifade ettiler.  Bayram süreci boyunca binlerce vatandaş ile bayramlaştıklarını ifade eden Milletvekili Adayı Tamer Cantekin: “Mübarek Ramazan Bayramı sürecinde Ispartalı hemşehrilerimizle sohbet ettik. Projelerimizden bahsettik. Kadirşinas halkımız bizi dinledi ve destek vereceğini ifade ettiler.  Isparta’da halk unutulmuş, sorunlar pas pas altı edilmiş. Nereye gitsek yığınla sorunla karşılaşıyoruz. Memleketim Yalvaç’ın göç, işsizlik ve su sorunu almış başını gitmiş. Yalvaç resmen üvey evlat muamelesi görmüş. Şarkikaraağaç’a verilen sözler yerine getirilmemiş. Halkımız bize umudun CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu tekrardan söyledi.  Bize duyulan güveni asla boşa çıkarmayacağız. Herkes için CHP diyoruz” dedi. ELİNİ SIKMADIK HEMŞEHRİMİZ KALMAYACAK Yalvaç'a bağlı bütün köylere ziyaretlerde bulunan Tamer Cantekin, vatandaşlarla ve çocuklarla bayramlaştı. Cantekin seçime kısa bir süre kaldığını, elini sıkmadığı hemşehrisi kalmayana kadar çalışacağını ifade etti.  Girdiği her ortamda ve ziyaretlerde sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Tamer Cantekin her kesimden destek görmeye devam ediyor. İLK OYUM CHP’YE Ziyaretleri sırasında 18 Yaşında ki Şevket Aksu ile karşılaşan Tamer Cantekin gençlerden de tam destek aldı. İlk kez oy kullanacağını belirten Aksu, seçimlerde oyunu CHP'den yana kullanacağını belirtti.
Genel seçimlere sayılı günler kaldı. Milletvekili adayları köy, kasaba ve ilçe ayrımı yapmadan çalışmalarına devam ediyor. Ramazan Bayramı’nda Yalvaç ve Şarkikaraağaç’ta seçim çalışması yürüten CHP Isparta Milletvekili Adayları M. Tamer Cantekin ve Hüseyin Yıldızhan, vatandaşın tek umudunun Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söylediler.

Seçim Çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Isparta Milletvekili Adayları Tamer Cantekin ve Hüseyin Yıldızhan, Şarkikaraağaç Gedikli Köyünde davul ve zurnalarla karşılandı. Gedikli köyü Tamer Cantekin'i ve Hüseyin Yıldızhan'ı bağrına bastı. Seçim Çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Isparta Milletvekili Adayı Tamer Cantekin dur duraksız memleketi olan Yalvaç ve köylerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Yalvaç’ın Özgüney, Özbayat, Kuyucak, Bağkonak, Kozluçay, Dedeçam, Altıkapı, Bahtiyar ve Çetince köylerinde hem bayramlaşan hem de seçim çalışması gerçekleştiren CHP Milletvekili Adayları Cantekin ve Yıldızhan, gittikleri her bölgede büyük bir teveccüh ile karşılaştıklarını ifade ettiler. 

Bayram süreci boyunca binlerce vatandaş ile bayramlaştıklarını ifade eden Milletvekili Adayı Tamer Cantekin: “Mübarek Ramazan Bayramı sürecinde Ispartalı hemşehrilerimizle sohbet ettik. Projelerimizden bahsettik. Kadirşinas halkımız bizi dinledi ve destek vereceğini ifade ettiler.  Isparta’da halk unutulmuş, sorunlar pas pas altı edilmiş. Nereye gitsek yığınla sorunla karşılaşıyoruz. Memleketim Yalvaç’ın göç, işsizlik ve su sorunu almış başını gitmiş. Yalvaç resmen üvey evlat muamelesi görmüş. Şarkikaraağaç’a verilen sözler yerine getirilmemiş. Halkımız bize umudun CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu tekrardan söyledi.  Bize duyulan güveni asla boşa çıkarmayacağız. Herkes için CHP diyoruz” dedi.

ELİNİ SIKMADIK HEMŞEHRİMİZ KALMAYACAK

Yalvaç'a bağlı bütün köylere ziyaretlerde bulunan Tamer Cantekin, vatandaşlarla ve çocuklarla bayramlaştı. Cantekin seçime kısa bir süre kaldığını, elini sıkmadığı hemşehrisi kalmayana kadar çalışacağını ifade etti.  Girdiği her ortamda ve ziyaretlerde sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Tamer Cantekin her kesimden destek görmeye devam ediyor.

İLK OYUM CHP’YE

Ziyaretleri sırasında 18 Yaşında ki Şevket Aksu ile karşılaşan Tamer Cantekin gençlerden de tam destek aldı. İlk kez oy kullanacağını belirten Aksu, seçimlerde oyunu CHP'den yana kullanacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.