Yalvaç’ta traktör devrildi: 3 yaralı

ISPARTA 21.08.2023 - 13:15, Güncelleme: 21.08.2023 - 13:15
 

Yalvaç’ta traktör devrildi: 3 yaralı

Yalvaç İlçesi’ne bağlı Tokmakcık Köyü’nde Ramazan Özdemir’in kullandığı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza bugün Yalvaç İlçesi’ne bağlı Tokmakcık Köyü’nde meydana geldi. Ramazan Özdemir’in kullandığı traktör, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü ile traktörde bulunan Serpil Gökmen ve Ayşe Gökmen yaralandı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalelerinden sonra yaralılar Yalvaç Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  Jandarma ekipleri ise kaza ile ilgili soruşturma başlattı.  
Yalvaç İlçesi’ne bağlı Tokmakcık Köyü’nde Ramazan Özdemir’in kullandığı traktör, kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza bugün Yalvaç İlçesi’ne bağlı Tokmakcık Köyü’nde meydana geldi. Ramazan Özdemir’in kullandığı traktör, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada sürücü ile traktörde bulunan Serpil Gökmen ve Ayşe Gökmen yaralandı. Kaza sonrası ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalelerinden sonra yaralılar Yalvaç Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 Jandarma ekipleri ise kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.