Yalvaç'ta Traktör kazası 1 ölü 2 yaralı

ISPARTA 12.08.2023 - 08:19, Güncelleme: 12.08.2023 - 08:19
 

Yalvaç'ta Traktör kazası 1 ölü 2 yaralı

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı. Kaza saat 20:30 sıralarında ilçeye bağlı Hüyüklü beldesinde meydana geldi. Traktör ile araziden saman balyası çeken Yaşar Kelek ve arkadaşları Ali Aksoy ile Hüseyin Aksoy römorka balyaları yükledikten sonra kasabaya döndükleri sırada Çaltı karayolunda römorkun dengesini kaybederek devrilmesi sonucu kaza yaşandı. Kazada traktör ile römork arasına sıkışan 63 yaşındaki Yaşar Kelek olay yerinde yaşamını yitirdi. Traktörde yolcu olarak bulunan Hüseyin ve Ali Aksoy kazadan yaralı olarak kurtuldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Yalvaç devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.  
Isparta’nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen traktör kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, iki kişi yaralandı.

Kaza saat 20:30 sıralarında ilçeye bağlı Hüyüklü beldesinde meydana geldi. Traktör ile araziden saman balyası çeken Yaşar Kelek ve arkadaşları Ali Aksoy ile Hüseyin Aksoy römorka balyaları yükledikten sonra kasabaya döndükleri sırada Çaltı karayolunda römorkun dengesini kaybederek devrilmesi sonucu kaza yaşandı.

Kazada traktör ile römork arasına sıkışan 63 yaşındaki Yaşar Kelek olay yerinde yaşamını yitirdi. Traktörde yolcu olarak bulunan Hüseyin ve Ali Aksoy kazadan yaralı olarak kurtuldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Yalvaç devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.