YILDIRIM: BERAT KANDİLİNİN MANEVİ İKLİMİNİ YAŞIYORUZ

ISPARTA 06.03.2023 - 11:39, Güncelleme: 06.03.2023 - 11:39
 

YILDIRIM: BERAT KANDİLİNİN MANEVİ İKLİMİNİ YAŞIYORUZ

İyi Parti Isparta Milletvekili A. Adayı İbrahim Yıldırım Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Gönüllerin merhamet dolduğu, sevgi ve saygının hakim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin manevi iklimini yaşıyoruz.” dedi.
Tüm İslam aleminin Berat Kandilini kutlayan İyi Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı İbrahim Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi;  “Rahmet, mağfiret ve günahlardan kurtuluş olarak andığımız mübarek üç aylarda Berat Kandiline kavuşmanın huzur ve mutluğunu yaşıyoruz. Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden biri olan Berat Kandilini vesile bilerek kırgınlıklara son vermeli, insanların mutluluğu için dua etmeliyiz.  Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür. Yüce Allah’ın affına erebilmek için yaratılanı affetme günüdür. Bu gece vesilesiyle her türlü fitne ve fesattan kendimizi ayrı tutmalıyız. Mübarek üç aylar içinde yer alan bu gecenin, başka ülkemiz olmak üzere tüm İslam dünyasının beratına, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm İslam âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirmesini Yüce Mevla’dan diliyorum.” YILDIRIM’DAN ‘6 MART’ MESAJI: ATATÜRK’ÜN  ÇİZDİĞİ YOLDA İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ İyi Parti Isparta Milletvekili A. Adayı İbrahim Yıldırım, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya gelişinin 93. yıl dönümü nedeniyle de bir mesaj yayınladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli birlik ve beraberliği artırmak amacıyla yaptığı yurt gezileri kapsamında 6 Mart 1930 tarihinde Isparta’ya geldiğini ifade eden İyi Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı İbrahim Yıldırım, “Bugün büyük komutan ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimize teşriflerinin 93. yıl dönümünü yâd ederken aynı heyecan, sevinç ve gururu bir kez daha yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz.  Bizler; Ulu Önder Atatürk’ün ülkemizi ve Cumhuriyetimizi muasır medeniyetler üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda ülkemize ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için gece gündüz hiç durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ecdadımızın canı pahasına koruyup bizlere emanet ettiği bu mirasa sahip çıkarak, daha iyi noktalara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.  Bu duygu ve düşüncülerle, Isparta’ya gelerek bizleri onurlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, 93. yılında bir kez daha sevgi, saygı ve özlemle anıyor, bu vesileyle vatanımız için canını hiçe sayan şehitlerimizi ve gazilerimizi de minnetle yâd ediyor, tüm Isparta halkının onur gününü kutluyorum.” dedi.
İyi Parti Isparta Milletvekili A. Adayı İbrahim Yıldırım Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Gönüllerin merhamet dolduğu, sevgi ve saygının hakim olduğu Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilini idrak etmenin manevi iklimini yaşıyoruz.” dedi.

Tüm İslam aleminin Berat Kandilini kutlayan İyi Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı İbrahim Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi; 
“Rahmet, mağfiret ve günahlardan kurtuluş olarak andığımız mübarek üç aylarda Berat Kandiline kavuşmanın huzur ve mutluğunu yaşıyoruz. Manevi duyguların kuvvetlendiği, sevgi, kardeşlik ve barış duygularının da içten hissedilerek yaşandığı müstesna gecelerimizden biri olan Berat Kandilini vesile bilerek kırgınlıklara son vermeli, insanların mutluluğu için dua etmeliyiz.  Berat, kırılan kalpleri onarma, dargınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günüdür. Yüce Allah’ın affına erebilmek için yaratılanı affetme günüdür. Bu gece vesilesiyle her türlü fitne ve fesattan kendimizi ayrı tutmalıyız.
Mübarek üç aylar içinde yer alan bu gecenin, başka ülkemiz olmak üzere tüm İslam dünyasının beratına, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm İslam âleminin Berat Kandilini tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birliğimizi, dirliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirmesini Yüce Mevla’dan diliyorum.”
YILDIRIM’DAN ‘6 MART’ MESAJI: ATATÜRK’ÜN 
ÇİZDİĞİ YOLDA İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ
İyi Parti Isparta Milletvekili A. Adayı İbrahim Yıldırım, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Isparta’ya gelişinin 93. yıl dönümü nedeniyle de bir mesaj yayınladı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün milli birlik ve beraberliği artırmak amacıyla yaptığı yurt gezileri kapsamında 6 Mart 1930 tarihinde Isparta’ya geldiğini ifade eden İyi Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı İbrahim Yıldırım, “Bugün büyük komutan ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün ilimize teşriflerinin 93. yıl dönümünü yâd ederken aynı heyecan, sevinç ve gururu bir kez daha yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz. 
Bizler; Ulu Önder Atatürk’ün ülkemizi ve Cumhuriyetimizi muasır medeniyetler üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda ülkemize ve milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için gece gündüz hiç durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ecdadımızın canı pahasına koruyup bizlere emanet ettiği bu mirasa sahip çıkarak, daha iyi noktalara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 
Bu duygu ve düşüncülerle, Isparta’ya gelerek bizleri onurlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, 93. yılında bir kez daha sevgi, saygı ve özlemle anıyor, bu vesileyle vatanımız için canını hiçe sayan şehitlerimizi ve gazilerimizi de minnetle yâd ediyor, tüm Isparta halkının onur gününü kutluyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.