Yüzlerce yıllık Chaine des Rôtisseurs geleneği gelecekle buluştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2023 - 14:30, Güncelleme: 22.12.2023 - 14:11
 

Yüzlerce yıllık Chaine des Rôtisseurs geleneği gelecekle buluştu

Yüzlerce yıllık Chaine des Rôtisseurs geleneği gelecekle buluştu
Cosmos Theatre, Paris merkezli Fransız bir gurme derneği olan Chaîne des Rôtisseurs Derneği’nin geleneksel yıl sonu gala yemeğine ev sahipliği yaptı.Chaine des Rôtisseurs Derneği Antalya Bölgesi üyeleri, geleneksel gala yemeği için Kilit Grup bünyesinde faaliyet gösteren Cosmos Theatre’da buluştu. Sanat, eğlence ve rafine bir gastronomi anlayışını harmanlayan Cosmos Theatre, Chaîne des Rôtisseurs Derneği’nin misyonunu yansıtarak gastronomi tutkunlarını bir araya getirdi. Derneğin Antalya Bölge Başkanı M. Nihat Tümkaya’nın açılış ritüelleri gerçekleştirmesinin ardından Cosmos Theatre Executive Chef Necati Arslan ile Yiyecek & İçecek Müdürü Mustafa Çil, bu özel gecede sunulacak menülerini mutfak sanatı meraklısı ve profesyoneli konuklar ile paylaştı.Chaine des Rôtisseurs Derneği Antalya Başkanı M. Nihat Tümkaya yaptığı konuşmada, “Chaîne des Rôtisseurs Paris merkezli Fransız bir gurme derneğidir. Toplam 30 bin üyesi bulunmakta ve 80 ülkede temsil edilmektedir. Üyelerimiz bu güzel ortamları her gün dünyanın her yerinde bizlere yaşatıyorlar” dedi.Cosmos Theatre Executive Chef Necati Arslan ise duygularını şu sözlerle dile getirdi:“Bu muhteşem akşamın ardında yatan büyük başarıyı sizlerle paylaşmak istiyorum. Hepiniz, lezzet dolu bir gece geçirmemize katkıda bulunarak, bu etkinliği unutulmaz kıldınız. Ayrıca, mükemmel bir ekip çalışması ve özveriyle dolu bir hazırlık süreci sonucunda ortaya çıkan bu lezzet şöleninin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm ekibimize teşekkür etmek isterim. Mutfak ekibimiz, organizasyon ekibimiz ve diğer tüm çalışanlarımız, bu geceyi unutulmaz kılmak adına titizlikle çalıştı.”
Yüzlerce yıllık Chaine des Rôtisseurs geleneği gelecekle buluştu
Cosmos Theatre, Paris merkezli Fransız bir gurme derneği olan Chaîne des Rôtisseurs Derneği’nin geleneksel yıl sonu gala yemeğine ev sahipliği yaptı.
Chaine des Rôtisseurs Derneği Antalya Bölgesi üyeleri, geleneksel gala yemeği için Kilit Grup bünyesinde faaliyet gösteren Cosmos Theatre’da buluştu. Sanat, eğlence ve rafine bir gastronomi anlayışını harmanlayan Cosmos Theatre, Chaîne des Rôtisseurs Derneği’nin misyonunu yansıtarak gastronomi tutkunlarını bir araya getirdi. Derneğin Antalya Bölge Başkanı M. Nihat Tümkaya’nın açılış ritüelleri gerçekleştirmesinin ardından Cosmos Theatre Executive Chef Necati Arslan ile Yiyecek & İçecek Müdürü Mustafa Çil, bu özel gecede sunulacak menülerini mutfak sanatı meraklısı ve profesyoneli konuklar ile paylaştı.
Chaine des Rôtisseurs Derneği Antalya Başkanı M. Nihat Tümkaya yaptığı konuşmada, “Chaîne des Rôtisseurs Paris merkezli Fransız bir gurme derneğidir. Toplam 30 bin üyesi bulunmakta ve 80 ülkede temsil edilmektedir. Üyelerimiz bu güzel ortamları her gün dünyanın her yerinde bizlere yaşatıyorlar” dedi.
Cosmos Theatre Executive Chef Necati Arslan ise duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Bu muhteşem akşamın ardında yatan büyük başarıyı sizlerle paylaşmak istiyorum. Hepiniz, lezzet dolu bir gece geçirmemize katkıda bulunarak, bu etkinliği unutulmaz kıldınız. Ayrıca, mükemmel bir ekip çalışması ve özveriyle dolu bir hazırlık süreci sonucunda ortaya çıkan bu lezzet şöleninin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm ekibimize teşekkür etmek isterim. Mutfak ekibimiz, organizasyon ekibimiz ve diğer tüm çalışanlarımız, bu geceyi unutulmaz kılmak adına titizlikle çalıştı.”

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.