120 Milyon dolar nerede ?

SİYASET 15.02.2022 - 12:17, Güncelleme: 15.02.2022 - 12:17
 

120 Milyon dolar nerede ?

120 Milyon dolar nerede ?
CHP İl Başkanı Halıcı, elektrik dağıtım şirketinin Batı Akdeniz illerindeki elektrik yatırımları ve bakımları için 120 milyon dolarlık ihale gerçekleştirdiğini belirterek, "120 milyon dolar nerede? Bu parayı nerede kullandılar?” diye sordu. Yoğun kar yağışı sonrası yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili CHP İl Başkanı Yalım Halıcı önemli bir iddiayı ortaya attı. İl Başkanı Halıcı, elektrik dağıtım şirketinin Batı Akdeniz illerindeki elektrik yatırımları ve bakımları için 120 milyon dolarlık ihale gerçekleştirdiğini belirterek, "120 milyon dolar nerede? Bu parayı nerede kullandılar?” diye sordu. Başkan Halıcı, “120 milyon doları neden harcadınız? Neden 120 milyon dolarla yapılması gereken  bu enerji hatlarının yerin altına alınmasından tutunda izolasyona, personel desteğine kadar dile kolay 120 milyon dolardan bahsediyoruz. Siz bu parayı nerede kullandınız arkadaş, neden işin gereğini yapmadınız? İstifa edin istifa! Türkiye’de çalışmayan bir mekanizma gibi görülse de inşallah Millet İttifak’la birlikte göreceksiniz, bu mekanizma çalışır duruma gelecek. Sorumlular bu hesabı verecek. Yok öyle bu insanlara bu travmayı veren ve acıları yaşatanlar hesap verecek. Ticari tarafında bulunanlar bu işin hesabını vermek zorundalar” dedi.
120 Milyon dolar nerede ?

CHP İl Başkanı Halıcı, elektrik dağıtım şirketinin Batı Akdeniz illerindeki elektrik yatırımları ve bakımları için 120 milyon dolarlık ihale gerçekleştirdiğini belirterek, "120 milyon dolar nerede? Bu parayı nerede kullandılar?” diye sordu.

Yoğun kar yağışı sonrası yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili CHP İl Başkanı Yalım Halıcı önemli bir iddiayı ortaya attı. İl Başkanı Halıcı, elektrik dağıtım şirketinin Batı Akdeniz illerindeki elektrik yatırımları ve bakımları için 120 milyon dolarlık ihale gerçekleştirdiğini belirterek, "120 milyon dolar nerede? Bu parayı nerede kullandılar?” diye sordu.

Başkan Halıcı, “120 milyon doları neden harcadınız? Neden 120 milyon dolarla yapılması gereken  bu enerji hatlarının yerin altına alınmasından tutunda izolasyona, personel desteğine kadar dile kolay 120 milyon dolardan bahsediyoruz. Siz bu parayı nerede kullandınız arkadaş, neden işin gereğini yapmadınız? İstifa edin istifa! Türkiye’de çalışmayan bir mekanizma gibi görülse de inşallah Millet İttifak’la birlikte göreceksiniz, bu mekanizma çalışır duruma gelecek. Sorumlular bu hesabı verecek. Yok öyle bu insanlara bu travmayı veren ve acıları yaşatanlar hesap verecek. Ticari tarafında bulunanlar bu işin hesabını vermek zorundalar” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
d
(16.02.2022 13:16 - #302)
120 milyon değil admin 128 milyar
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.