15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş O Geceyi Anlattı

ISPARTA 12.07.2022 - 12:32, Güncelleme: 12.07.2022 - 12:32
 

15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş O Geceyi Anlattı

15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş O Geceyi Anlattı
ISPARTA HABER- Süleyman Demirel Üniversitesi, 15 Temmuz darbe girişiminde destan yazan aziz şehitlerimiz ve gazilerimize minnet ve şükran duygularını iletmek amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Bu kapsamda ilk olarak 19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanında 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanılan darbe girişiminde canlarını feda eden 251 demokrasi şehidi anısına dualar okundu akabinde helva ikramında bulunuldu.  “15 Temmuz Afişleri Sergisi” Açıldı Kurumsal İletişim Merkezince hazırlanan “15 Temmuz Afişleri Sergisi”, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi Fuaye Alanında açıldı. Sergide, Üniversitemizce düzenlenen “15 Temmuz Ruhu Afiş Tasarım Yarışması”na katılan öğrencilerin hazırladığı 25 tasarım ile Cumhurbaşkanlığının hazırladığı 10 tasarım olmak üzere 35 afiş tasarımı yer aldı. Sergi, 20 Temmuz Çarşamba gününe kadar gezilebilecek. 15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş O Geceyi Anlattı Etkinlikler kapsamında Radyo-Televizyon Uygulama ve Araştırma Merkezince hazırlanan “Karanlık Gecenin Yıldızı 15 Temmuz” isimli belgesel de gösterime sunuldu. Prof. Dr. Hasan Gürbüz Bilgi Merkezi Konferans Salonunda gösterime sunulan belgeselde 15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş, o gece yaşadıklarını anlattı.  
15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş O Geceyi Anlattı

ISPARTA HABER- Süleyman Demirel Üniversitesi, 15 Temmuz darbe girişiminde destan yazan aziz şehitlerimiz ve gazilerimize minnet ve şükran duygularını iletmek amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi.

Bu kapsamda ilk olarak 19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanında 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanılan darbe girişiminde canlarını feda eden 251 demokrasi şehidi anısına dualar okundu akabinde helva ikramında bulunuldu.

 “15 Temmuz Afişleri Sergisi” Açıldı

Kurumsal İletişim Merkezince hazırlanan “15 Temmuz Afişleri Sergisi”, Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi Fuaye Alanında açıldı. Sergide, Üniversitemizce düzenlenen “15 Temmuz Ruhu Afiş Tasarım Yarışması”na katılan öğrencilerin hazırladığı 25 tasarım ile Cumhurbaşkanlığının hazırladığı 10 tasarım olmak üzere 35 afiş tasarımı yer aldı. Sergi, 20 Temmuz Çarşamba gününe kadar gezilebilecek.

15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş O Geceyi Anlattı

Etkinlikler kapsamında Radyo-Televizyon Uygulama ve Araştırma Merkezince hazırlanan “Karanlık Gecenin Yıldızı 15 Temmuz” isimli belgesel de gösterime sunuldu. Prof. Dr. Hasan Gürbüz Bilgi Merkezi Konferans Salonunda gösterime sunulan belgeselde 15 Temmuz Gazisi Burak Kocabaş, o gece yaşadıklarını anlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.