2 çocuk annesi Safiye Kanra'dan acı haber

YAŞAM 11.06.2022 - 23:06, Güncelleme: 11.06.2022 - 23:06
 

2 çocuk annesi Safiye Kanra'dan acı haber

2 çocuk annesi Safiye Kanra'dan acı haber
Isparta PTT Baş Müdürlüğünde çalışan Ali Kanra'nın eşi 2 çocuk annesi Safiye Kanra vefat etti. 44 yaşında amansız hastalığa yenik düşen Safiye Kanra bundan 8 yıl önce Karaciğer nakli olmasına rağmen hastalığı akciğere sıçrayınca amansız hastalığı yenemedi ve bugün vefat etti. Safiye Kanra'nın cenazesi yarın Davraz mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra Gülcü mezarlığında toprağa verilecek. Merhumeye Allah'tan rahmet başta eşi ve çocukları olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
2 çocuk annesi Safiye Kanra'dan acı haber

Isparta PTT Baş Müdürlüğünde çalışan Ali Kanra'nın eşi 2 çocuk annesi Safiye Kanra vefat etti. 44 yaşında amansız hastalığa yenik düşen Safiye Kanra bundan 8 yıl önce Karaciğer nakli olmasına rağmen hastalığı akciğere sıçrayınca amansız hastalığı yenemedi ve bugün vefat etti. Safiye Kanra'nın cenazesi yarın Davraz mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra Gülcü mezarlığında toprağa verilecek.

Merhumeye Allah'tan rahmet başta eşi ve çocukları olmak üzere yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.