22 yaşındaki genç darp sonrası ölü bulundu

ASAYİŞ 04.01.2023 - 15:38, Güncelleme: 04.01.2023 - 15:38
 

22 yaşındaki genç darp sonrası ölü bulundu

Isparta'da bir grup tarafından darp edilen 22 yaşındaki Hasan Tanrıkulu, olay sonrası gittiğinde evinde sabah ölü bulundu.
Fatih Mahallesi"nde iddiaya göre Hasan Tanrıkulu'nun da bulunduğu 2 grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine darp edilen Hasan Tanrıkulu ise olay sonrası evine gitti. Sabah saatlerinde ise yaşadığı evin odasında ölü bulundu. Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince başlatılan soruşturma kapsamında ise Hasan Tanrıkulu'nu darp ettiği tespit edilen şüpheliler gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.  
Isparta'da bir grup tarafından darp edilen 22 yaşındaki Hasan Tanrıkulu, olay sonrası gittiğinde evinde sabah ölü bulundu.

Fatih Mahallesi"nde iddiaya göre Hasan Tanrıkulu'nun da bulunduğu 2 grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine darp edilen Hasan Tanrıkulu ise olay sonrası evine gitti. Sabah saatlerinde ise yaşadığı evin odasında ölü bulundu.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince başlatılan soruşturma kapsamında ise Hasan Tanrıkulu'nu darp ettiği tespit edilen şüpheliler gözaltına alındı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.