25. SANTEK FUARI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

ISPARTA 10.05.2022 - 14:33, Güncelleme: 10.05.2022 - 14:37
 

25. SANTEK FUARI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

25. SANTEK FUARI HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde 18-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Detay ve Asko Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan 25. SANTEK Yapı Dekorasyon Mobilya Fuarı hazırlıklarına başlandı. ISPARTA SANTEK FUARININ 25. YILI Detay Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sırça yaptığı açıklamada “Bu yıl 25. Fuarımızı düzenliyoruz. Fuara çok önemli firmalar katılım sağlıyor. İlgi çok büyük. Fuar şirketi olarak sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fuara katılmak isteyen tüm firmalarımızın bizimle bağlantı kurmasını bekliyoruz. Ev almak isteyen, evinde tadilat, dekorasyon yaptırmak isteyen, evini yenilemek isteyen, evine beyaz eşyadan mobilyaya kadar yeni eşyalar almak isteyen herkesi fuarımıza davet ediyoruz” dedi. SANTEK FUARI ISPARTA’NIN BİR DEĞERİ VE MARKASIDIR Detay Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sırça “Santek Fuarını 25. yıldır düzenliyoruz. Fuarla birlikte şehirde ticari hareket başlıyor. Oteller, lokantalar ve alışveriş merkezleri faaliyetini artırıyor. Ayrıca fuarda önemli miktarda alışveriş yapılıyor. Bu fuar Isparta’nın değeridir ve markasıdır” dedi.
25. SANTEK FUARI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Isparta Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde 18-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Detay ve Asko Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan 25. SANTEK Yapı Dekorasyon Mobilya Fuarı hazırlıklarına başlandı.

ISPARTA SANTEK FUARININ 25. YILI

Detay Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sırça yaptığı açıklamada “Bu yıl 25. Fuarımızı düzenliyoruz. Fuara çok önemli firmalar katılım sağlıyor. İlgi çok büyük.

Fuar şirketi olarak sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fuara katılmak isteyen tüm firmalarımızın bizimle bağlantı kurmasını bekliyoruz. Ev almak isteyen, evinde tadilat, dekorasyon yaptırmak isteyen, evini yenilemek isteyen, evine beyaz eşyadan mobilyaya kadar yeni eşyalar almak isteyen herkesi fuarımıza davet ediyoruz” dedi.

SANTEK FUARI ISPARTA’NIN BİR DEĞERİ VE MARKASIDIR

Detay Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sırça “Santek Fuarını 25. yıldır düzenliyoruz. Fuarla birlikte şehirde ticari hareket başlıyor. Oteller, lokantalar ve alışveriş merkezleri faaliyetini artırıyor. Ayrıca fuarda önemli miktarda alışveriş yapılıyor. Bu fuar Isparta’nın değeridir ve markasıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.