48 yıl sonra komando mabedine geri döndüler

ISPARTA 20.07.2022 - 14:15, Güncelleme: 20.07.2022 - 14:15
 

48 yıl sonra komando mabedine geri döndüler

48 yıl sonra komando mabedine geri döndüler
1974 yılında Eğirdir Dağ Komando Okulunda görev yapan daha sonra Kayseri ve sonrada Kıbrıs Barış Hareketine katılan rütbeli subay, astsubay ve askerler yıllar sonra bir araya gelerek Eğirdir’e çıkartma yaptılar. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK misafirleri kapıda karşılayarak, ‘Cümleten hoş geldiniz, gerçekten ne güzel yapmışsınız böyle, bu organizeyi yapıp tüm arkadaşları bir araya getirebilmek çok önemli, devre arkadaşlarını bir araya getirmede emeği geçen tüm komutanlarımıza ve ilgililere çok teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık, Allah sizlere sağlık sıhhat versin, ilçemize hoşgeldiniz gerçekten çok gururlandık. Geriye dönük hikayeleri paylaşmanın ayrı bir mutluluğu vardır.’ İfadelerinde bulundu. Emekli Komutan Erol Dereli ise ‘Bizi burada birleştiren Manevi Ruh, Vatan, Millet Aşkı, O sevgi saygı bizleri birleştiren.’ dedi. Kıbrıs Gazilerimizden Kaymakam Adem Çelik’e Ziyaret Kıbrıs Barış Harekatı Gazileri, İlçemiz Kaymakamı Sayın Adem Çelik’i makamında ziyaret etti. Ziyarete, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Kıbrıs Gazisi Hüseyin Koçaslan ve birçok Kıbrıs Gazisi katıldı. Gaziler Kaymakam Çelik’e Kaymakam Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehit ailelerinin ve gazilerin  her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Ziyarette ayrıca Kıbrıs Barış Harekatı Gazileri, Kaymakam Çelik’e şehit aileleri ve gazilerimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkür plaketi takdim etti.
48 yıl sonra komando mabedine geri döndüler

1974 yılında Eğirdir Dağ Komando Okulunda görev yapan daha sonra Kayseri ve sonrada Kıbrıs Barış Hareketine katılan rütbeli subay, astsubay ve askerler yıllar sonra bir araya gelerek Eğirdir’e çıkartma yaptılar.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK misafirleri kapıda karşılayarak, ‘Cümleten hoş geldiniz, gerçekten ne güzel yapmışsınız böyle, bu organizeyi yapıp tüm arkadaşları bir araya getirebilmek çok önemli, devre arkadaşlarını bir araya getirmede emeği geçen tüm komutanlarımıza ve ilgililere çok teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık, Allah sizlere sağlık sıhhat versin, ilçemize hoşgeldiniz gerçekten çok gururlandık. Geriye dönük hikayeleri paylaşmanın ayrı bir mutluluğu vardır.’ İfadelerinde bulundu.

Emekli Komutan Erol Dereli ise ‘Bizi burada birleştiren Manevi Ruh, Vatan, Millet Aşkı, O sevgi saygı bizleri birleştiren.’ dedi.

Kıbrıs Gazilerimizden Kaymakam Adem Çelik’e Ziyaret Kıbrıs Barış Harekatı Gazileri, İlçemiz Kaymakamı Sayın Adem Çelik’i makamında ziyaret etti. Ziyarete, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi Kıbrıs Gazisi Hüseyin Koçaslan ve birçok Kıbrıs Gazisi katıldı. Gaziler Kaymakam Çelik’e Kaymakam Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehit ailelerinin ve gazilerin  her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. Ziyarette ayrıca Kıbrıs Barış Harekatı Gazileri, Kaymakam Çelik’e şehit aileleri ve gazilerimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.