Ahmet Tural’dan Isparta’ya 5 bin konut müjdesi!

ISPARTA 15.03.2024 - 16:13, Güncelleme: 15.03.2024 - 16:13
 

Ahmet Tural’dan Isparta’ya 5 bin konut müjdesi!

İYİ Parti’nin Isparta Belediye Başkan adayı Ahmet Tural, şehrin konut problemini tarihe karıştıracak olan 5 bin konut projesine ilişkin detayları açıkladı. Düşük gelirli vatandaşlara konut imkanı sunacak projede emeklilere, şehit ve gazi yakınlarına öncelik verilecek.
Isparta’da ev sahibi olmayı hayal eden binlerce vatandaşın rüyasını gerçekleştirmek için düğmeye basıldı. Adaylığının ilk gününden bugüne gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren ve ziyaretlerinde coşkuyla karşılanan İYİ Parti’nin Isparta Belediye Başkan adayı Ahmet Tural, zafere ulaşmaya çok yakın.  Tural, mega projelerinin detaylarını ise paylaşmaya başladı.  Başkan Tural, konut ve kira fiyatlarındaki fahiş artışın vatandaşları zor durumda bıraktığına dikkat çekti. Şehrin en önemli sorunlarından biri olan konut krizine yönelik hamle geliştiren Tural, 5 bin konutluk projeyle şehre büyük katma değer katacak. İlk konut sahibi olacaklara düşük kredili ve daha uzun vadeli ödeme imkanı sunacaklarını belirten Tural, “Bu zamana kadar yapılması planlanan en büyük projeyi biz açıklıyoruz. Buradan ilk defa ev sahibi olacak hemşehrilerimize müjdemizi veriyoruz. Belmas Şirketi tarafından yapılacak 5 bin konutla vatandaşlarımızı yeni yuvalarına yerleştireceğiz” diye konuştu. Tural, sosyal konut projesinde düşük gelirlilere, emeklilere, şehit ve gazi yakınlarına öncelik tanınacağının altını çizerek, “Sosyal konut projemizle Isparta'nın konut problemi tarihe karışacak” ifadelerini kullandı.  
İYİ Parti’nin Isparta Belediye Başkan adayı Ahmet Tural, şehrin konut problemini tarihe karıştıracak olan 5 bin konut projesine ilişkin detayları açıkladı. Düşük gelirli vatandaşlara konut imkanı sunacak projede emeklilere, şehit ve gazi yakınlarına öncelik verilecek.

Isparta’da ev sahibi olmayı hayal eden binlerce vatandaşın rüyasını gerçekleştirmek için düğmeye basıldı. Adaylığının ilk gününden bugüne gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren ve ziyaretlerinde coşkuyla karşılanan İYİ Parti’nin Isparta Belediye Başkan adayı Ahmet Tural, zafere ulaşmaya çok yakın. 

Tural, mega projelerinin detaylarını ise paylaşmaya başladı.

 Başkan Tural, konut ve kira fiyatlarındaki fahiş artışın vatandaşları zor durumda bıraktığına dikkat çekti. Şehrin en önemli sorunlarından biri olan konut krizine yönelik hamle geliştiren Tural, 5 bin konutluk projeyle şehre büyük katma değer katacak.

İlk konut sahibi olacaklara düşük kredili ve daha uzun vadeli ödeme imkanı sunacaklarını belirten Tural, “Bu zamana kadar yapılması planlanan en büyük projeyi biz açıklıyoruz. Buradan ilk defa ev sahibi olacak hemşehrilerimize müjdemizi veriyoruz. Belmas Şirketi tarafından yapılacak 5 bin konutla vatandaşlarımızı yeni yuvalarına yerleştireceğiz” diye konuştu.

Tural, sosyal konut projesinde düşük gelirlilere, emeklilere, şehit ve gazi yakınlarına öncelik tanınacağının altını çizerek, “Sosyal konut projemizle Isparta'nın konut problemi tarihe karışacak” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.