Aile Hekimliği Polikliniği Doğu Yerleşkesinde Hasta Kabulüne Başladı

SAĞLIK 01.11.2022 - 12:43, Güncelleme: 01.11.2022 - 12:43
 

Aile Hekimliği Polikliniği Doğu Yerleşkesinde Hasta Kabulüne Başladı

Aile Hekimliği Polikliniği Doğu Yerleşkesinde Hasta Kabulüne Başladı
Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Polikliniğinin ikinci şubesi,  personel ve öğrencilere daha iyi hizmet sunmak amacıyla merkez yerleşkede hizmete başladı. Doğu Yerleşkesi Merkezi Derslikler yemekhane girişinde bulunan Aile Hekimliği polikliniğinde, 2 hekim ve 1 hemşire görev alıyor. Merkez hakkında değerlendirmelerde bulunan Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimleri Bölümü Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Funda Yıldırım Baş şunları söyledi: “40 bini aşkın öğrencisi ve 5 bin personeli bulunan Üniversitemizde, Tıp Fakültesi hastanesi dışında kolay ulaşılabilirlik açısından yerleşke içerisinde kapsamlı hizmet sağlayacak sağlık merkezinin olmasına ihtiyaç vardı. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının desteği ve Başhekimliğimizin onayıyla bu eksiği kapatmak için polikliniğimizi açtık. Hastanede bulunan Aile Hekimliği Polikliniğimizde yapılan tüm tetkik ve tedaviler yeni açılan birimimizde de yapılabilecek. Bütün personelimiz ve öğrencilerimiz burada kapsamlı sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. Poliklinik, hafta içi her gün 8.30-12.00/13.00-16.00 arasında hizmet verecek olup 8.30-11.30 saatleri arasında da kan alımı yapılabilecek. Bu konuda hiçbir desteği esirgemeyen Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına ve Hastane yönetimine çok teşekkür ediyoruz.”  
Aile Hekimliği Polikliniği Doğu Yerleşkesinde Hasta Kabulüne Başladı

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Polikliniğinin ikinci şubesi,  personel ve öğrencilere daha iyi hizmet sunmak amacıyla merkez yerleşkede hizmete başladı.

Doğu Yerleşkesi Merkezi Derslikler yemekhane girişinde bulunan Aile Hekimliği polikliniğinde, 2 hekim ve 1 hemşire görev alıyor. Merkez hakkında değerlendirmelerde bulunan Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimleri Bölümü Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Funda Yıldırım Baş şunları söyledi: “40 bini aşkın öğrencisi ve 5 bin personeli bulunan Üniversitemizde, Tıp Fakültesi hastanesi dışında kolay ulaşılabilirlik açısından yerleşke içerisinde kapsamlı hizmet sağlayacak sağlık merkezinin olmasına ihtiyaç vardı. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının desteği ve Başhekimliğimizin onayıyla bu eksiği kapatmak için polikliniğimizi açtık. Hastanede bulunan Aile Hekimliği Polikliniğimizde yapılan tüm tetkik ve tedaviler yeni açılan birimimizde de yapılabilecek. Bütün personelimiz ve öğrencilerimiz burada kapsamlı sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek. Poliklinik, hafta içi her gün 8.30-12.00/13.00-16.00 arasında hizmet verecek olup 8.30-11.30 saatleri arasında da kan alımı yapılabilecek. Bu konuda hiçbir desteği esirgemeyen Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına ve Hastane yönetimine çok teşekkür ediyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.