Akseki Cevizli Mahallesi’ne halk ekmek büfesi açıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2023 - 12:00, Güncelleme: 29.11.2023 - 11:49
 

Akseki Cevizli Mahallesi’ne halk ekmek büfesi açıldı

Akseki Cevizli Mahallesi’ne halk ekmek büfesi açıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, halkı uygun fiyatlı ekmekle buluşturmak için Akseki’nin Cevizli Mahallesi’nde halk ekmek büfesi açtı.Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Akseki’nin Cevizli Mahallesi’nde EKDAĞ Halk Ekmek Büfesi açan Büyükşehir Belediyesi, Cevizli ve çevre mahallelerdeki vatandaşın, ucuz ekmeğe kavuşmasını hedefliyor. Yıllardır atıl durumda olan bir binayı tadilata alan Antalya Büyükşehir Belediyesi, yenilenen binayı EKDAĞ Halk Ekmek Büfesi olarak hizmete açtı. Çevre mahallere göre daha merkezi olan Cevizli Mahallesi’nde kurulan büfeden çevredeki 13 mahalle sakinlerinin faydalanması bekleniyor. Haftanın 7 günü hizmet veren Halk Ekmek Büfesi sabah 06.30’dan itibaren ekmek satışlarına başlıyor.Ucuz ve güvenilir ekmekCevizli Mahalle Muhtarı Harun Çınar, ekmek fiyatlarının yükselmesi sebebiyle “Buraya halk ekmek getirebilir miyiz ?” şeklinde bir düşüncelerinin olduğunu söyledi. Çınar, ” Bu düşünce sonrasında Akseki’de yapılan muhtarlar toplantısında, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten Halk Ekmek Büfesi açılmasına dair bir talebimiz oldu. Sağ olsun Başkanımız uygun gördü ve Büyükşehir Belediyesi hemen çalışmalara başladı. Kısa süre içerisinde, uzun zamandır kullanılmayan binayı hazır hale getirdi. Bu durumdan çok memnunuz” dedi.“Fırın eksiği giderildi”Cevizli Mahallesi sakinlerinden Osman Çınar, “13 senedir burada yaşıyorum. Bu bölgede bir fırın eksiğimiz vardı. Halk Ekmek diğer yerlere göre daha ucuz. O yüzden mahallemizde Ekdağ Halk Ekmek Büfesi açıldığı için mutluyuz. Emeği geçen herkese, başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.“Tadı çok beğeniliyor”Cevizli Mahallesi sakini Muharrem Erkan, önemli bir eksiğin giderildiğini belirterek şöyle konuştu: “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ürettiği ekmeklerin ne şartlarda yapıldığı hakkında kafamızda soru işareti yok. Halk Ekmek’in ürünlerine güveniyoruz. Ayrıca Halk Ekmek ürünlerinin tadını da çok beğeniyoruz.”
Akseki Cevizli Mahallesi’ne halk ekmek büfesi açıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, halkı uygun fiyatlı ekmekle buluşturmak için Akseki’nin Cevizli Mahallesi’nde halk ekmek büfesi açtı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Akseki’nin Cevizli Mahallesi’nde EKDAĞ Halk Ekmek Büfesi açan Büyükşehir Belediyesi, Cevizli ve çevre mahallelerdeki vatandaşın, ucuz ekmeğe kavuşmasını hedefliyor. Yıllardır atıl durumda olan bir binayı tadilata alan Antalya Büyükşehir Belediyesi, yenilenen binayı EKDAĞ Halk Ekmek Büfesi olarak hizmete açtı. Çevre mahallere göre daha merkezi olan Cevizli Mahallesi’nde kurulan büfeden çevredeki 13 mahalle sakinlerinin faydalanması bekleniyor. Haftanın 7 günü hizmet veren Halk Ekmek Büfesi sabah 06.30’dan itibaren ekmek satışlarına başlıyor.

Ucuz ve güvenilir ekmek
Cevizli Mahalle Muhtarı Harun Çınar, ekmek fiyatlarının yükselmesi sebebiyle “Buraya halk ekmek getirebilir miyiz ?” şeklinde bir düşüncelerinin olduğunu söyledi. Çınar, ” Bu düşünce sonrasında Akseki’de yapılan muhtarlar toplantısında, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten Halk Ekmek Büfesi açılmasına dair bir talebimiz oldu. Sağ olsun Başkanımız uygun gördü ve Büyükşehir Belediyesi hemen çalışmalara başladı. Kısa süre içerisinde, uzun zamandır kullanılmayan binayı hazır hale getirdi. Bu durumdan çok memnunuz” dedi.

“Fırın eksiği giderildi”
Cevizli Mahallesi sakinlerinden Osman Çınar, “13 senedir burada yaşıyorum. Bu bölgede bir fırın eksiğimiz vardı. Halk Ekmek diğer yerlere göre daha ucuz. O yüzden mahallemizde Ekdağ Halk Ekmek Büfesi açıldığı için mutluyuz. Emeği geçen herkese, başta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Tadı çok beğeniliyor”
Cevizli Mahallesi sakini Muharrem Erkan, önemli bir eksiğin giderildiğini belirterek şöyle konuştu: “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ürettiği ekmeklerin ne şartlarda yapıldığı hakkında kafamızda soru işareti yok. Halk Ekmek’in ürünlerine güveniyoruz. Ayrıca Halk Ekmek ürünlerinin tadını da çok beğeniyoruz.”

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.