Algınkılıç ailesinin acı günü

ISPARTA 04.07.2022 - 19:15, Güncelleme: 04.07.2022 - 19:15
 

Algınkılıç ailesinin acı günü

Algınkılıç ailesinin acı günü
Isparta Barosuna kayıtlı Avukatlardan Faruk Algınkılıç'ın babası Musa Algınkılıç hayatını kaybetti. Merhum Musa Algınkılıç'ın cenazesi memleketi Aksu Yaka Köyü'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Bizde Gülistan Gazetesi ve Isparta Haber Ailesi olarak Musa Algınkılıç'a Allah'tan rahmet, yakın dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.  
Algınkılıç ailesinin acı günü

Isparta Barosuna kayıtlı Avukatlardan Faruk Algınkılıç'ın babası Musa Algınkılıç hayatını kaybetti.

Merhum Musa Algınkılıç'ın cenazesi memleketi Aksu Yaka Köyü'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Bizde Gülistan Gazetesi ve Isparta Haber Ailesi olarak Musa Algınkılıç'a Allah'tan rahmet, yakın dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.