Ankara’daki Ispartalılar İftar yemeğinde buluştu

ISPARTA 19.03.2024 - 16:04, Güncelleme: 19.03.2024 - 16:04
 

Ankara’daki Ispartalılar İftar yemeğinde buluştu

Ispartalılar Vakfı’nın Kurucular Kurulu üyeliklerine ve Mütevelli Heyetine de yeni isimler seçildi.
ISVAK’ın öncülüğünde Ankara’da düzenlenen  geleneksel iftar yemeğine ilgi büyük oldu. Ankara’daki Isparta ve İlçelerine ait tüm vakıf ve dernekler tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen İftar yemeği Pazar günü gerçekleştirildi. Türkiye Kömür İşletmeleri sosyal tesislerindeki iftar yemeğine ISVAK yöneticileri, Kamuda görev yapan Bürokratlar, Ispartalı iş insanları ve Ankara’da yüksek öğrenim gören Ispartalı öğrenciler katıldı. İftar yemeği sonrası tüm vakıf ve dernekler adına bir konuşma yapan ISVAK Başkanı Mustafa Kemal Battal, “ISVAK öncülüğünde Ankara’daki tüm Isparta vakıf ve derneklerinin katılımı ile planladığımız iftar birlikteliğimize hoş geldiniz. İlgi ve katılımınızla geleneksel hale gelen iftar programı birlik ve beraberliğimizin sembolü ve dayanışmamızın en önemli göstergesidir. Mübarek ramazan ayının 7’nci gününde, bugün tuttuğumuz oruçları aynı mekanda birlikte açarak birbirimize yakınlaşıyor, sevgi ve hoşgörü dolu anılar biriktiriyoruz. Birlikte olmamızın amacı sadece yemek değil, aynı zamanda bu manevi atmosferde kardeşçe bir arada olmak ve birbirimize desteğimizi hissettirmektir. Hemşerilerimiz arasında iletişimin büyük oranda sanal ortamda gerçekleştiği günümüzde duygularımızı birbirimize daha samimi aktarabilmemiz için bu tür fiziki birlikteliklere daha çok ihtiyacımız var. Geçtiğimiz Ekim ayında Isparta Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz yöresel yemek etkinliğine katılım ve coşkunuz bu ihtiyacı ortaya koydu. Organizasyon bizden katılım sizden. Bu tür birlikteliklerimizi artıracağız. Sözlerime son verirken; ISVAK ve tüm Isparta vakıf ve derneklerimiz adına hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir Ramazan ayı diliyorum. Allah dua ve ibadetlerinizi kabul etsin” dedi.  İftar yemeği sonrasında Ankara’daki Ispartalılar bol bol sohbet etme imkanı buldu. ISVAK’IN GENEL KURULUNDA KURUCULAR KURULU  BOŞ ÜYELİKLERİNE SEÇİM YAPILDI Bu arada Ispartalılar Vakfı (ISVAK) Genel Kuruluda geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Olağan genel kurul sonunda ISVAK Kurucular Kurulu boş üyeliklerine yeni isimler seçildi. Buna göre sözkonusu kurucular kurulu üyeliklerine Mehmet Sait Güngen, Yeşim Yağcı Kırcan, Refik Turan, Cem Türkmen, Adem Öcal, Cemalettin Can, Zeki Demirci, İsmail Kökbulut ve Mustafa Başyiğit seçildi. ISVAK MÜTEVELLİ HEYETİ ÜYELERİ DE BELİRLENDİ Öte yandan yapılan seçim sonunda ISVAK’ın Mütevelli Heyeti üyeliklerine de Nur Saygılı, Türker Sinici, Ali Selman Erkuş, Tamer Cantekin, Kıymet İkbal Bakal, Sinan Özkan, Mehmet Akoğuz, Mehmet Tombul ve Mehmet Koca seçildi.          
Ispartalılar Vakfı’nın Kurucular Kurulu üyeliklerine ve Mütevelli Heyetine de yeni isimler seçildi.

ISVAK’ın öncülüğünde Ankara’da düzenlenen  geleneksel iftar yemeğine ilgi büyük oldu. Ankara’daki Isparta ve İlçelerine ait tüm vakıf ve dernekler tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale gelen İftar yemeği Pazar günü gerçekleştirildi. Türkiye Kömür İşletmeleri sosyal tesislerindeki iftar yemeğine ISVAK yöneticileri, Kamuda görev yapan Bürokratlar, Ispartalı iş insanları ve Ankara’da yüksek öğrenim gören Ispartalı öğrenciler katıldı.

İftar yemeği sonrası tüm vakıf ve dernekler adına bir konuşma yapan ISVAK Başkanı Mustafa Kemal Battal, “ISVAK öncülüğünde Ankara’daki tüm Isparta vakıf ve derneklerinin katılımı ile planladığımız iftar birlikteliğimize hoş geldiniz. İlgi ve katılımınızla geleneksel hale gelen iftar programı birlik ve beraberliğimizin sembolü ve dayanışmamızın en önemli göstergesidir.

Mübarek ramazan ayının 7’nci gününde, bugün tuttuğumuz oruçları aynı mekanda birlikte açarak birbirimize yakınlaşıyor, sevgi ve hoşgörü dolu anılar biriktiriyoruz. Birlikte olmamızın amacı sadece yemek değil, aynı zamanda bu manevi atmosferde kardeşçe bir arada olmak ve birbirimize desteğimizi hissettirmektir.

Hemşerilerimiz arasında iletişimin büyük oranda sanal ortamda gerçekleştiği günümüzde duygularımızı birbirimize daha samimi aktarabilmemiz için bu tür fiziki birlikteliklere daha çok ihtiyacımız var. Geçtiğimiz Ekim ayında Isparta Belediyesi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz yöresel yemek etkinliğine katılım ve coşkunuz bu ihtiyacı ortaya koydu. Organizasyon bizden katılım sizden. Bu tür birlikteliklerimizi artıracağız.

Sözlerime son verirken; ISVAK ve tüm Isparta vakıf ve derneklerimiz adına hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir Ramazan ayı diliyorum. Allah dua ve ibadetlerinizi kabul etsin” dedi.  İftar yemeği sonrasında Ankara’daki Ispartalılar bol bol sohbet etme imkanı buldu.

ISVAK’IN GENEL KURULUNDA

KURUCULAR KURULU  BOŞ

ÜYELİKLERİNE SEÇİM YAPILDI

Bu arada Ispartalılar Vakfı (ISVAK) Genel Kuruluda geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Olağan genel kurul sonunda ISVAK Kurucular Kurulu boş üyeliklerine yeni isimler seçildi. Buna göre sözkonusu kurucular kurulu üyeliklerine Mehmet Sait Güngen, Yeşim Yağcı Kırcan, Refik Turan, Cem Türkmen, Adem Öcal, Cemalettin Can, Zeki Demirci, İsmail Kökbulut ve Mustafa Başyiğit seçildi.

ISVAK MÜTEVELLİ HEYETİ

ÜYELERİ DE BELİRLENDİ

Öte yandan yapılan seçim sonunda ISVAK’ın Mütevelli Heyeti üyeliklerine de Nur Saygılı, Türker Sinici, Ali Selman Erkuş, Tamer Cantekin, Kıymet İkbal Bakal, Sinan Özkan, Mehmet Akoğuz, Mehmet Tombul ve Mehmet Koca seçildi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.