Antalya Şehir Hastanesine konforlu yollar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2022 - 18:57, Güncelleme: 06.11.2022 - 12:10
 

Antalya Şehir Hastanesine konforlu yollar

Antalya Şehir Hastanesine konforlu yollar
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Şehir Hastanesi’ne Korkuteli ve Burdur istikametinden ulaşımı sağlayacak 6. yolun devam eden çalışmalarını incelediKepez Belediye Hakan Tütüncü, Antalya Şehir Hastanesi’ne Korkuteli ve Burdur istikametinden ulaşımı kolaylaştıracak yolun devam eden çalışmalarını inceledi. Başkan Tütüncü’ye arazi inceleme gezisinde Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ve Fen İşleri Müdürü Ali Aslan eşlik etti.Korkuteli ve Burdur’dan ulaşım sağlanacakAntalya Şehir Hastanesi’ne rahat ulaşımı sağlayacak yol çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü, “Hastanemizin bağlantı yollarını en güzel şekilde açmak için arkadaşlarımız büyük bir gayretin, büyük bir çabanın, büyük bir heyecanın içerisindeler. Hastaneye şehirden ulaşan 5 tane yol yaptık. Şimdi trafiği rahatlatacak bir altıncı yolu daha ilave ediyoruz. Bu yolları yapmak aslında bizim için son derece mutluluk verici. Bölgeye değer kazandırıyoruz, trafiği rahatlatıyoruz, zamandan da yakıttan da tasarruf sağlıyoruz. Bu yeni açtığımız yol artık Korkuteli istikametinden, Burdur istikametinden Şehir Hastanesine gelecek olan hemşerilerimizi şehir içi trafiğini görmeden doğrudan hastaneye getirmeyi amaçlayan bir yol. Bu açtığımız yeni yolun hayırlı olmasını diliyorum. Aynı zamanda bu yol, gelecek planlamalarımızda Kemer’e kadar uzanacak bir yol olacak. Şehir Hastanesini aynı zamanda Kemer’e bağlamak ta bizim için bir mutluluk olacak” dedi.
Antalya Şehir Hastanesine konforlu yollar
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Şehir Hastanesi’ne Korkuteli ve Burdur istikametinden ulaşımı sağlayacak 6. yolun devam eden çalışmalarını inceledi

Kepez Belediye Hakan Tütüncü, Antalya Şehir Hastanesi’ne Korkuteli ve Burdur istikametinden ulaşımı kolaylaştıracak yolun devam eden çalışmalarını inceledi. Başkan Tütüncü’ye arazi inceleme gezisinde Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır ve Fen İşleri Müdürü Ali Aslan eşlik etti.

Korkuteli ve Burdur’dan ulaşım sağlanacak

Antalya Şehir Hastanesi’ne rahat ulaşımı sağlayacak yol çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Tütüncü, “Hastanemizin bağlantı yollarını en güzel şekilde açmak için arkadaşlarımız büyük bir gayretin, büyük bir çabanın, büyük bir heyecanın içerisindeler. Hastaneye şehirden ulaşan 5 tane yol yaptık. Şimdi trafiği rahatlatacak bir altıncı yolu daha ilave ediyoruz. Bu yolları yapmak aslında bizim için son derece mutluluk verici. Bölgeye değer kazandırıyoruz, trafiği rahatlatıyoruz, zamandan da yakıttan da tasarruf sağlıyoruz. Bu yeni açtığımız yol artık Korkuteli istikametinden, Burdur istikametinden Şehir Hastanesine gelecek olan hemşerilerimizi şehir içi trafiğini görmeden doğrudan hastaneye getirmeyi amaçlayan bir yol. Bu açtığımız yeni yolun hayırlı olmasını diliyorum. Aynı zamanda bu yol, gelecek planlamalarımızda Kemer’e kadar uzanacak bir yol olacak. Şehir Hastanesini aynı zamanda Kemer’e bağlamak ta bizim için bir mutluluk olacak” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.