Antalya’da pazarda kaybolan İngiliz kız çocuğu ailesine teslim edildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2022 - 21:27, Güncelleme: 17.06.2022 - 10:24
 

Antalya’da pazarda kaybolan İngiliz kız çocuğu ailesine teslim edildi

Antalya’da pazarda kaybolan İngiliz kız çocuğu ailesine teslim edildi
Antalya’nın Manavgat ilçesinde pazarda kaybolan İngiliz kız çocuğu, sığındığı Manavgat Belediyesi zabıtası tarafından ailesine teslim edildi.Manavgat’ta tatil yapan ve ailesiyle birlikte perşembe pazarına alışveriş için gelen İngiliz kız çocuğu, ailesini kaybedince hemen zabıta karakoluna gitti. Zabıta Himmet Tan Kıymaz’a kaybolduğunu söyleyen İngiliz kız, zabıta ekiplerinin küçük kızın kolundaki otel bandından yola çıkarak ulaştığı ailesine teslim edildi.Bu tür olaylarla zaman zaman karşılaştıklarını belirten Himmet Tan Kıymaz, özellikle İngilizlerin bu konuda çocuklarını çok iyi eğittiklerini, kaybolmaları durumunda en yakın kolluğu bulup derdini anlattıklarını, böylelikle başlarına bir şey gelmeden ailelerine kavuştuklarını dile getirdi.
Antalya’da pazarda kaybolan İngiliz kız çocuğu ailesine teslim edildi
Antalya’nın Manavgat ilçesinde pazarda kaybolan İngiliz kız çocuğu, sığındığı Manavgat Belediyesi zabıtası tarafından ailesine teslim edildi.
Manavgat’ta tatil yapan ve ailesiyle birlikte perşembe pazarına alışveriş için gelen İngiliz kız çocuğu, ailesini kaybedince hemen zabıta karakoluna gitti. Zabıta Himmet Tan Kıymaz’a kaybolduğunu söyleyen İngiliz kız, zabıta ekiplerinin küçük kızın kolundaki otel bandından yola çıkarak ulaştığı ailesine teslim edildi.
Bu tür olaylarla zaman zaman karşılaştıklarını belirten Himmet Tan Kıymaz, özellikle İngilizlerin bu konuda çocuklarını çok iyi eğittiklerini, kaybolmaları durumunda en yakın kolluğu bulup derdini anlattıklarını, böylelikle başlarına bir şey gelmeden ailelerine kavuştuklarını dile getirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.