Antalya’da sosyal medyadan müstehcen yayın yapan 1 kişi gözaltına alındı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2023 - 13:00, Güncelleme: 19.12.2023 - 12:36
 

Antalya’da sosyal medyadan müstehcen yayın yapan 1 kişi gözaltına alındı

Antalya’da sosyal medyadan müstehcen yayın yapan 1 kişi gözaltına alındı
Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medya uygulamaları üzerinden fotoğraf, video ve canlı yayınla müstehcen yayınlar yaptığı tespit edilen 1 kişi gözaltına alındı.Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya uygulamaları üzerinden, S. S. isimli şahsın fotoğraf, video ve canlı yayınla müstehcen yayınlar yaptığı tespit etti. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Hurma Mahallesi’ndeki ikametinde yakalanan S. S.’nin “Fuhuşa teşvik ve aracılık etmek, kasten yaralama, 2911 sayılı kanuna muhalefet etmek, görevi yaptırmamak İçin direnme” suçlarından kaydı bulunduğu belirtildi.İkamette yapılan aramada ise 1 dizüstü bilgisayar, 2 cep telefonu ve 1 flaş bellek ele geçirildi.S. S., hakkında yapılan tahkikatın ardından adli makamlara sevk edildi.
Antalya’da sosyal medyadan müstehcen yayın yapan 1 kişi gözaltına alındı
Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medya uygulamaları üzerinden fotoğraf, video ve canlı yayınla müstehcen yayınlar yaptığı tespit edilen 1 kişi gözaltına alındı.
Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya uygulamaları üzerinden, S. S. isimli şahsın fotoğraf, video ve canlı yayınla müstehcen yayınlar yaptığı tespit etti. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Hurma Mahallesi’ndeki ikametinde yakalanan S. S.’nin “Fuhuşa teşvik ve aracılık etmek, kasten yaralama, 2911 sayılı kanuna muhalefet etmek, görevi yaptırmamak İçin direnme” suçlarından kaydı bulunduğu belirtildi.
İkamette yapılan aramada ise 1 dizüstü bilgisayar, 2 cep telefonu ve 1 flaş bellek ele geçirildi.
S. S., hakkında yapılan tahkikatın ardından adli makamlara sevk edildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.