Antalya’da traktörün altında kalan sürücü yaralandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2023 - 16:00, Güncelleme: 20.11.2023 - 15:39
 

Antalya’da traktörün altında kalan sürücü yaralandı

Antalya’da traktörün altında kalan sürücü yaralandı
Antalya’nın Serik ilçesinde, şarampole yuvarlanan traktörün altında kalan sürücü yaralandı.Kaza, Burmahancı Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Çelikdöğen’in kullandığı traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı ve ters döndü. Kazayı görenlerin ihbarıyla adrese, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Vinç yardımıyla traktör altından çıkarılan Çelikdöğen, yaralı olarak hastaneye kaldırılırken sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası inceleme başlatıldı.
Antalya’da traktörün altında kalan sürücü yaralandı
Antalya’nın Serik ilçesinde, şarampole yuvarlanan traktörün altında kalan sürücü yaralandı.
Kaza, Burmahancı Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Çelikdöğen’in kullandığı traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı ve ters döndü. Kazayı görenlerin ihbarıyla adrese, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Vinç yardımıyla traktör altından çıkarılan Çelikdöğen, yaralı olarak hastaneye kaldırılırken sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası inceleme başlatıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.