Araç park ederken dikkat edin

ISPARTA 11.11.2021 - 17:03, Güncelleme: 11.11.2021 - 17:03
 

Araç park ederken dikkat edin

Araç park ederken dikkat edin
Isparta İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentte yaya ve araç trafiğini engelleyen araçları çekici yardımıyla kaldırıyor. Yapılan açıklamada ise; "Şehrimizde muhtelif beş ayrı yerde yaya ve araç trafiğini engelleyen, metruk ya da sahipsiz algısı oluşturan; suça ve mağduriyete konu olabilecek TOPLAM 5 araç, Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında bulundukları yerlerden yasal ve uygun olan yerlere kaldırılmıştır" denildi.  
Araç park ederken dikkat edin

Isparta İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentte yaya ve araç trafiğini engelleyen araçları çekici yardımıyla kaldırıyor.

Yapılan açıklamada ise; "Şehrimizde muhtelif beş ayrı yerde yaya ve araç trafiğini engelleyen, metruk ya da sahipsiz algısı oluşturan; suça ve mağduriyete konu olabilecek TOPLAM 5 araç, Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında bulundukları yerlerden yasal ve uygun olan yerlere kaldırılmıştır" denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.