Atabey Belediye Başkanından şok çıkış

ISPARTA 23.11.2021 - 00:44, Güncelleme: 23.11.2021 - 00:44
 

Atabey Belediye Başkanından şok çıkış

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy'dan şok çıkış
Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, ilçede yatırımların devam ettiğini belirterek, ‘İlçemizin temsilcisiyiz’ diyerek ilçeye gelen yardımları başka ilçelere aktarmaya çalışan kişilere inat biz ilçemizi büyütmeye devam edeceğiz dedi. İlçeye yapılan Akçay Barajı ile ilgili yeni gelişmeleri duyuran Başkan Atasoy açıklamasında; ‘Atabey ilçemizde yapılan Akçay Barajı ile ilgili bugün DSİ yetkilileri ve müşavir firma Fugra Sial ve Asyol müteahhit firması İle birlikte rezerv alanındaki sondaj çalışmaları İle ilgili genel bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Sondaj verileri olumlu bir şekilde devam ederken 12 adet daha sondaj açılması kararlaştırıldı. Bu vesileyle ilçemize verdiği desteklerinden dolayı Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkür ederiz. İlçemizin temsilcisiyiz diyerek ilçeye gelen yardımları başka ilçelere aktarmaya çalışan kişilere inat biz ilçemizi büyütmeye devam edeceğiz’ dedi.
Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy'dan şok çıkış

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, ilçede yatırımların devam ettiğini belirterek, ‘İlçemizin temsilcisiyiz’ diyerek ilçeye gelen yardımları başka ilçelere aktarmaya çalışan kişilere inat biz ilçemizi büyütmeye devam edeceğiz dedi.

İlçeye yapılan Akçay Barajı ile ilgili yeni gelişmeleri duyuran Başkan Atasoy açıklamasında; ‘ Atabey ilçemizde yapılan Akçay Barajı ile ilgili bugün DSİ yetkilileri ve müşavir firma Fugra Sial ve Asyol müteahhit firması İle birlikte rezerv alanındaki sondaj çalışmaları İle ilgili genel bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Sondaj verileri olumlu bir şekilde devam ederken 12 adet daha sondaj açılması kararlaştırıldı. Bu vesileyle ilçemize verdiği desteklerinden dolayı Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkür ederiz. İlçemizin temsilcisiyiz diyerek ilçeye gelen yardımları başka ilçelere aktarmaya çalışan kişilere inat biz ilçemizi büyütmeye devam edeceğiz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.