Bakır kablo çalan hırsızlar tutuklandı

ASAYİŞ 21.07.2022 - 19:09, Güncelleme: 21.07.2022 - 19:09
 

Bakır kablo çalan hırsızlar tutuklandı

Bakır kablo çalan hırsızlar tutuklandı
Isparta'da bir kişiye ait tarladaki trafodan bakır kablo çalan 2 şüpheli, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre, Isparta merkezine bağlı Bozanönü köyünde 10 Temmuz'da M.Ö. isimli şahsa ait tarladan sulama amaçlı kullanılan trafo içerisinden bakır kablolar çalındı. Hırsızlığı gerçekleştirdikleri tespit edilen M.S. ve M.G. isimli şüpheliler, Isparta İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Merkez ilçe Jandarma Komutanlığı Asayiş timleri tarafından koordineli olarak yapılan takip ve çalışmalar neticesinde saklandıkları adreste yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna teslim edildi.  
Bakır kablo çalan hırsızlar tutuklandı

Isparta'da bir kişiye ait tarladaki trafodan bakır kablo çalan 2 şüpheli, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Isparta merkezine bağlı Bozanönü köyünde 10 Temmuz'da M.Ö. isimli şahsa ait tarladan sulama amaçlı kullanılan trafo içerisinden bakır kablolar çalındı. Hırsızlığı gerçekleştirdikleri tespit edilen M.S. ve M.G. isimli şüpheliler, Isparta İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Merkez ilçe Jandarma Komutanlığı Asayiş timleri tarafından koordineli olarak yapılan takip ve çalışmalar neticesinde saklandıkları adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumuna teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.