Başkanımızın sayesinde bizleri çok daha güzel günler bekliyor

ISPARTA 21.09.2022 - 15:30, Güncelleme: 21.09.2022 - 15:30
 

Başkanımızın sayesinde bizleri çok daha güzel günler bekliyor

Başkanımızın sayesinde bizleri çok daha güzel günler bekliyor
Çünür Mahallesinde imar dışında bulunan ancak yapı kayıt belgesi bulunan ITSO Ekonomi Kampusu arkasındaki Küme Evler bölgesine geçen yıl Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimleriyle verilen doğalgaz hizmetinin ardından şimdi de bölgedeki yollar kilit parke taşı ile döşeniyor. Vatandaşlar ise önce doğalgaza kavuşmanın ardından da bu kış çamurdan kurtulacak olmanın sevincini yaşarken, Başkan Başdeğirmen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. İmar dışında olduğu gerekçesiyle ITSO Ekonomi Kampusunun arkasında bulunan Küme Evler bölgesine Torosgaz tarafından doğalgaz hizmeti verilemiyordu. Geçen yıl Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in sorunun çözümü için Ankara’da ve belediye meclisindeki girişimleri ile alınan kararlar sonrasında bölgede Torosgaz tarafından altyapı çalışmaları gerçekleştirildi, doğalgaz hatları döşendi, ev sahipleri de doğalgaza kavuşmanın sevincini yaşamıştı. Yine bölgenin içme suyu ve kanalizasyon hatları da gözden geçirilmiş, kanalizasyonu bulunmayan evlere de bağlantılar yapılmıştı. Şimdi de aynı bölgede toprak olan yollar kilit parke taşı ile döşeniyor. Çeşitli bölgelerde yapılan kaldırım ve yol çalışmaları sonrasında çıkan kilit parke taşları Çünür Küme Evler bölgesindeki yollara döşeniyor. Vatandaşlarda yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyetini belirttiler. ‘Yapılan çalışmalardan çok memnunuz, Allah razı olsun Başkanımızdan’ diyen vatandaşlar, “Tüm isteklerimiz yerine getirildi, şimdi de sokaklarımız kilit parke taşı ile kaplanıyor” dediler. Vatandaşlar, “Geçen sene doğalgaza kavuşmuştuk, bu senede çamurdan kurtulacağız. Bizleri önce kömürden kurtardı, oldukça zorlanıyorduk. Doğalgaz sayesinde şimdi bütün evde ısınabiliyoruz, çocuklarımız odalarında derslerini yapabiliyorlar. Bizim buraya servis girmiyordu, şimdi servisler giriyor. Daha önce girişe kadar getirip bırakıyordu. Şimdi evimize kadar getirebilecek. Şehirdeydik ancak köy yaşamı vardı. Otobüse binerken ayaklarımız çamur olduğu için utanıyorduk. Doğalgazımız var, içme suyumuz oldu, kanalizasyonumuz geldi. Altyapımızın hepsi tamamlandı. Başkanımız bizlerle çok ilgilendi. Bizleri boş çevirmedi. Başkanımızın sayesinde bizleri çok daha güzel günler bekliyor. Çok güzel bir hizmet yaptı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundular.
Başkanımızın sayesinde bizleri çok daha güzel günler bekliyor

Çünür Mahallesinde imar dışında bulunan ancak yapı kayıt belgesi bulunan ITSO Ekonomi Kampusu arkasındaki Küme Evler bölgesine geçen yıl Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in girişimleriyle verilen doğalgaz hizmetinin ardından şimdi de bölgedeki yollar kilit parke taşı ile döşeniyor. Vatandaşlar ise önce doğalgaza kavuşmanın ardından da bu kış çamurdan kurtulacak olmanın sevincini yaşarken, Başkan Başdeğirmen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

İmar dışında olduğu gerekçesiyle ITSO Ekonomi Kampusunun arkasında bulunan Küme Evler bölgesine Torosgaz tarafından doğalgaz hizmeti verilemiyordu. Geçen yıl Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in sorunun çözümü için Ankara’da ve belediye meclisindeki girişimleri ile alınan kararlar sonrasında bölgede Torosgaz tarafından altyapı çalışmaları gerçekleştirildi, doğalgaz hatları döşendi, ev sahipleri de doğalgaza kavuşmanın sevincini yaşamıştı. Yine bölgenin içme suyu ve kanalizasyon hatları da gözden geçirilmiş, kanalizasyonu bulunmayan evlere de bağlantılar yapılmıştı. Şimdi de aynı bölgede toprak olan yollar kilit parke taşı ile döşeniyor.

Çeşitli bölgelerde yapılan kaldırım ve yol çalışmaları sonrasında çıkan kilit parke taşları Çünür Küme Evler bölgesindeki yollara döşeniyor. Vatandaşlarda yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyetini belirttiler.

‘Yapılan çalışmalardan çok memnunuz, Allah razı olsun Başkanımızdan’ diyen vatandaşlar, “Tüm isteklerimiz yerine getirildi, şimdi de sokaklarımız kilit parke taşı ile kaplanıyor” dediler. Vatandaşlar, “Geçen sene doğalgaza kavuşmuştuk, bu senede çamurdan kurtulacağız. Bizleri önce kömürden kurtardı, oldukça zorlanıyorduk. Doğalgaz sayesinde şimdi bütün evde ısınabiliyoruz, çocuklarımız odalarında derslerini yapabiliyorlar. Bizim buraya servis girmiyordu, şimdi servisler giriyor. Daha önce girişe kadar getirip bırakıyordu. Şimdi evimize kadar getirebilecek. Şehirdeydik ancak köy yaşamı vardı. Otobüse binerken ayaklarımız çamur olduğu için utanıyorduk. Doğalgazımız var, içme suyumuz oldu, kanalizasyonumuz geldi. Altyapımızın hepsi tamamlandı. Başkanımız bizlerle çok ilgilendi. Bizleri boş çevirmedi. Başkanımızın sayesinde bizleri çok daha güzel günler bekliyor. Çok güzel bir hizmet yaptı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.