Başköy Mahallesi’ne yeni çok amaçlı salon ve çocuk parkı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2023 - 11:30, Güncelleme: 19.11.2023 - 11:14
 

Başköy Mahallesi’ne yeni çok amaçlı salon ve çocuk parkı

Başköy Mahallesi’ne yeni çok amaçlı salon ve çocuk parkı
Alanya Belediyesi, kırsal mahallelerde vatandaşların düğün, cenaze, toplantı gibi ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri sosyal alanlar oluşturmaya devam ediyor. Bu çerçevede Başköy Mahallesi’ne de yeni bir sosyal yaşam alanı oluşturuldu.Alanya Belediyesi Başköy Mahallesi’nde vatandaşların düğün, toplantı ve çeşitli sosyal merasimler için kullanabileceği çok amaçlı bir salon inşa etti. Salon, bölgede yaşayan vatandaşların çeşitli merasimlerde hizmetinde olacak. Proje aynı zaman da içerdiği çocuk parkı ile mahalle sakinlerinin çocukları ile birlikte günlük olarak kullanabileceği bir sosyal yaşam alanı şeklinde tasarlandı.Çocuklardan başkan Yücel’e teşekkürSalon içerisinde bulunan parkta oyun oynayarak eğlenen çocuklar, parkı çok beğendiklerini belirterek, ”Her hafta sonu buraya gelip eğleniyor, oyun oynuyoruz” diye memnuniyetlerini dile getirdiler. Başköy Mahalle Muhtarı Kerim Karav da, “Başkanımız Adem Murat Yücel olmasa bu hizmetlerin hiç birini alamayız. Mahallemizin isteklerine ve taleplerine anında yanıt veren Başkanımız tüm mahallemizin kullanacağı bir alan oluşturdu. Burayı mahalle halkımız hem günlük olarak kullanabilecek hem de etkinliklerimizi burada gerçekleştirebileceğiz” dedi.”Sosyal projelere ayrı önem veriyoruz”Sosyal projelere özel önem verdiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Özellikle kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yol, asfalt ve altyapı hizmetlerinin yanında sosyal aktivitelerini de yerine getirebilecekleri yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede vatandaşlarımızın da katkıları ile Başköy Mahallesi’nde çok amaçlı kullanılabilecek bir salon inşa ettik. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Başköy Mahallesi’ne yeni çok amaçlı salon ve çocuk parkı
Alanya Belediyesi, kırsal mahallelerde vatandaşların düğün, cenaze, toplantı gibi ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri sosyal alanlar oluşturmaya devam ediyor. Bu çerçevede Başköy Mahallesi’ne de yeni bir sosyal yaşam alanı oluşturuldu.
Alanya Belediyesi Başköy Mahallesi’nde vatandaşların düğün, toplantı ve çeşitli sosyal merasimler için kullanabileceği çok amaçlı bir salon inşa etti. Salon, bölgede yaşayan vatandaşların çeşitli merasimlerde hizmetinde olacak. Proje aynı zaman da içerdiği çocuk parkı ile mahalle sakinlerinin çocukları ile birlikte günlük olarak kullanabileceği bir sosyal yaşam alanı şeklinde tasarlandı.

Çocuklardan başkan Yücel’e teşekkür
Salon içerisinde bulunan parkta oyun oynayarak eğlenen çocuklar, parkı çok beğendiklerini belirterek, ”Her hafta sonu buraya gelip eğleniyor, oyun oynuyoruz” diye memnuniyetlerini dile getirdiler. Başköy Mahalle Muhtarı Kerim Karav da, “Başkanımız Adem Murat Yücel olmasa bu hizmetlerin hiç birini alamayız. Mahallemizin isteklerine ve taleplerine anında yanıt veren Başkanımız tüm mahallemizin kullanacağı bir alan oluşturdu. Burayı mahalle halkımız hem günlük olarak kullanabilecek hem de etkinliklerimizi burada gerçekleştirebileceğiz” dedi.

”Sosyal projelere ayrı önem veriyoruz”
Sosyal projelere özel önem verdiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Özellikle kırsal mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yol, asfalt ve altyapı hizmetlerinin yanında sosyal aktivitelerini de yerine getirebilecekleri yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede vatandaşlarımızın da katkıları ile Başköy Mahallesi’nde çok amaçlı kullanılabilecek bir salon inşa ettik. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.