BEDRE PLAJI YAZ SEZONU İÇİN HAZIRLANIYOR

ISPARTA 01.06.2022 - 15:45, Güncelleme: 01.06.2022 - 15:45
 

BEDRE PLAJI YAZ SEZONU İÇİN HAZIRLANIYOR

BEDRE PLAJI YAZ SEZONU İÇİN HAZIRLANIYOR
Isparta'nın Eğirdir ilçesinde bulunan ve Eğirdir Kaymakamlığı tarafından 2016 yılında hizmete açılan Bedre Koyu Turistik Tesislerinde, 2022 yılı yaz sezonunda kapılarını misafirlerine açmak için hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Bünyesinde Mangal Üniteleri, Mescit ve Çocuk Oyun Parkı bulunan Tesis, 160 bin metrekarelik yüz ölçümü ve 1500 metrelik sahil şeridiyle dev bir alana kurulu. Geçtiğimiz kış aylarında yoğun geçen rüzgarlar ile su seviyesinin azalmasıyla büyüyen sahil şeridindeki kumların tüm araziye yayılmasından dolayı oluşan iş yoğunluğuna değinen Kaymakam Adem Çelik, oldukça büyük olan sahil şeridinde ve yeşil alanlarda tüm ziyaretçileri, imkanlar dahilinde en iyi şekilde konuk etmek için çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.
BEDRE PLAJI YAZ SEZONU İÇİN HAZIRLANIYOR

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde bulunan ve Eğirdir Kaymakamlığı tarafından 2016 yılında hizmete açılan Bedre Koyu Turistik Tesislerinde, 2022 yılı yaz sezonunda kapılarını misafirlerine açmak için hazırlıklar aralıksız devam ediyor.
Bünyesinde Mangal Üniteleri, Mescit ve Çocuk Oyun Parkı bulunan Tesis, 160 bin metrekarelik yüz ölçümü ve 1500 metrelik sahil şeridiyle dev bir alana kurulu. Geçtiğimiz kış aylarında yoğun geçen rüzgarlar ile su seviyesinin azalmasıyla büyüyen sahil şeridindeki kumların tüm araziye yayılmasından dolayı oluşan iş yoğunluğuna değinen Kaymakam Adem Çelik, oldukça büyük olan sahil şeridinde ve yeşil alanlarda tüm ziyaretçileri, imkanlar dahilinde en iyi şekilde konuk etmek için çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.