Burdur'da 19 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

13.05.2022 - 14:48, Güncelleme: 13.05.2022 - 14:48
 

Burdur'da 19 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

Burdur'da 19 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi
Burdur’da 2 hafta boyunca yapılan genel asayiş çalışmalarında 8 hırsızlık olayı aydınlatılırken, farklı suçlardan aranan 19 şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi. Çalışmalarda, çok sayıda silah da ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 29 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarda; 8 adet av tüfeği, 4 adet bıçak, 1 adet tabanca ve 6 adet fişek ele geçirildi. “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan 3 şahıs hakkında adli işlem yapıldı. Öte yandan, mal varlığına karşı işlenen suçlar ile mücadele edilmesi ve vatandaşların maddi zararlarının giderilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda meydana gelen 8 hırsızlık olayının tamamı aydınlatılarak tespit edilen 15 şüpheli şahsın tamamı yakalandı. Ayrıca, aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalarda; farklı suçlardan aranması olan toplamda 19 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Konu ile ilgili 16 şahıs tutuklanırken, 3 şahıs serbest bırakıldı.
Burdur'da 19 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

Burdur’da 2 hafta boyunca yapılan genel asayiş çalışmalarında 8 hırsızlık olayı aydınlatılırken, farklı suçlardan aranan 19 şahıs yakalanarak adliyeye sevk edildi. Çalışmalarda, çok sayıda silah da ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 29 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında suçun önlenmesi, olayların aydınlatılması ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalarda; 8 adet av tüfeği, 4 adet bıçak, 1 adet tabanca ve 6 adet fişek ele geçirildi. “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan 3 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.
Öte yandan, mal varlığına karşı işlenen suçlar ile mücadele edilmesi ve vatandaşların maddi zararlarının giderilmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda meydana gelen 8 hırsızlık olayının tamamı aydınlatılarak tespit edilen 15 şüpheli şahsın tamamı yakalandı.
Ayrıca, aranan şahısların yakalanması amacıyla yürütülen çalışmalarda; farklı suçlardan aranması olan toplamda 19 şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Konu ile ilgili 16 şahıs tutuklanırken, 3 şahıs serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.