Burdur'da Aniden Bastıran Yağışlar Ölüme Neden Oldu

05.06.2022 - 00:54, Güncelleme: 05.06.2022 - 00:54
 

Burdur'da Aniden Bastıran Yağışlar Ölüme Neden Oldu

Burdur'da Aniden Bastıran Yağışlar Ölüme Neden Oldu
Burdur’da akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur yolların göle dönmesine neden oldu. Sağanak yağış dağlardan gelen sel ile birlikte Burdur- Fethiye Karayolunu tek şeridinin kapanmasına neden oldu.   Trafik tek şeritten yürütülürken, yollar dağlardan gelen çamurla kaplanarak kapanmasına neden oldu. Dağdan gelen yağmur suları ve sürüklediği çamurlar ise Çendik Motel’i ve buruda bulunan tesisleri etkiledi. Tesis sular altında kalırken o dehşet anlar bu şekilde görüntülendi.
Burdur'da Aniden Bastıran Yağışlar Ölüme Neden Oldu

Burdur’da akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur yolların göle dönmesine neden oldu. Sağanak yağış dağlardan gelen sel ile birlikte Burdur- Fethiye Karayolunu tek şeridinin kapanmasına neden oldu.  

Trafik tek şeritten yürütülürken, yollar dağlardan gelen çamurla kaplanarak kapanmasına neden oldu.

Dağdan gelen yağmur suları ve sürüklediği çamurlar ise Çendik Motel’i ve buruda bulunan tesisleri etkiledi. Tesis sular altında kalırken o dehşet anlar bu şekilde görüntülendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.