Burdur’da öğrenci servisinin altına altığı kadından 17 gün sonra acı haber geldi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2024 - 15:30, Güncelleme: 08.01.2024 - 13:22
 

Burdur’da öğrenci servisinin altına altığı kadından 17 gün sonra acı haber geldi

Burdur’da öğrenci servisinin altına altığı kadından 17 gün sonra acı haber geldi
Burdur’da 22 Aralık günü öğrenci aldıktan sonra geri manevra yapan öğrenci servisinin çarpıp üzerinden geçtiği kadın, 17 gün sonra hayatını kaybetti.Olay, 22 Aralık günü saat 13.20 sıralarında Burdur merkez Bahçelievler Mahallesi Akdemir Sokak’ta meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, M.A. (45) idaresindeki 15 C 0117 plakalı öğrenci servisi sokak üzerinde öğrenci aldıktan sonra geri manevra yaparak ilerlemeye başladı. O sırada minibüsün arkasında bekleyen ve minibüsün geldiğini fark etmeyen Zeynep Keskin (56) minibüsün çarpması sonucu yere düştü. Kadına çarptığını fark etmeyen servis şoförü ise Zeynep Keskin’in üzerinden geçti. Engele takıldığını düşünen servis şoförü bu sefer de öne doğru ilerleyerek talihsiz kadının tekrar üzerinden geçti. Kaza sonrası Zeynep Keskin ağır yaralanmıştı.Çevredeki vatandaşların uyarısıyla duran servis şoförünün ve vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Zeynep Keskin ağır yaralı olarak ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.17 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren talihsiz kadın, bugün durumunun ağırlaşmasının üzerine yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Burdur’da öğrenci servisinin altına altığı kadından 17 gün sonra acı haber geldi
Burdur’da 22 Aralık günü öğrenci aldıktan sonra geri manevra yapan öğrenci servisinin çarpıp üzerinden geçtiği kadın, 17 gün sonra hayatını kaybetti.
Olay, 22 Aralık günü saat 13.20 sıralarında Burdur merkez Bahçelievler Mahallesi Akdemir Sokak’ta meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre, M.A. (45) idaresindeki 15 C 0117 plakalı öğrenci servisi sokak üzerinde öğrenci aldıktan sonra geri manevra yaparak ilerlemeye başladı. O sırada minibüsün arkasında bekleyen ve minibüsün geldiğini fark etmeyen Zeynep Keskin (56) minibüsün çarpması sonucu yere düştü. Kadına çarptığını fark etmeyen servis şoförü ise Zeynep Keskin’in üzerinden geçti. Engele takıldığını düşünen servis şoförü bu sefer de öne doğru ilerleyerek talihsiz kadının tekrar üzerinden geçti. Kaza sonrası Zeynep Keskin ağır yaralanmıştı.
Çevredeki vatandaşların uyarısıyla duran servis şoförünün ve vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Zeynep Keskin ağır yaralı olarak ambulansla Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
17 gündür yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren talihsiz kadın, bugün durumunun ağırlaşmasının üzerine yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.