Çelik’ten üyelere davet: SEÇİMİ DEMOKRASİ ŞÖLENİNE ÇEVİRELİM

ISPARTA 29.09.2022 - 14:32, Güncelleme: 29.09.2022 - 14:32
 

Çelik’ten üyelere davet: SEÇİMİ DEMOKRASİ ŞÖLENİNE ÇEVİRELİM

Çelik’ten üyelere davet: SEÇİMİ DEMOKRASİ ŞÖLENİNE ÇEVİRELİM
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı Metin Çelik, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Isparta’nın menfaatine olan projelerde tüm kesimlerle birlikte olacaklarını söyleyen Çelik, “Üyelerimizi demokratik haklarını kullandıkları memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini oylarıyla gösterebilecekleri oda seçimimize katılıp bir demokrasi şölenine çevirmeye davet ediyorum.” dedi. Isparta’da aday olduğu günden bu yana her açıklamasında ‘birliktelik’ vurgusu yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Metin Çelik, üye ziyaretlerinde şehrin birleştirici gücü olacaklarını söyledi. Başkan Adayı Çelik, “Isparta Ticaret Odamızın değerli üyeleri, iş insanlarımız, sanayicilerimiz 1 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine bekliyoruz. Tüm üyelerimizi demokratik haklarını kullandıkları memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini oylarıyla gösterebilecekleri oda seçimimize katılıp bir demokrasi şölenine çevirmeye davet ediyorum. Allah nasip eder üyelerimiz görevi bize tevdi ederlerse, arkadaşlarımızla birlikte tüm kamu kurum ve kuruluşları, siyasi irade ile birlikte istişare ederek çalışacağız. Devam etmekte olan ve şehrimiz menfaati için birlikte başlatacağımız tüm projelerde de tüm kesimlerle birlikte olacağımızı beyan ediyoruz.” dedi.
Çelik’ten üyelere davet: SEÇİMİ DEMOKRASİ ŞÖLENİNE ÇEVİRELİM

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı Metin Çelik, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Isparta’nın menfaatine olan projelerde tüm kesimlerle birlikte olacaklarını söyleyen Çelik, “Üyelerimizi demokratik haklarını kullandıkları memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini oylarıyla gösterebilecekleri oda seçimimize katılıp bir demokrasi şölenine çevirmeye davet ediyorum.” dedi.

Isparta’da aday olduğu günden bu yana her açıklamasında ‘birliktelik’ vurgusu yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Metin Çelik, üye ziyaretlerinde şehrin birleştirici gücü olacaklarını söyledi.

Başkan Adayı Çelik, “Isparta Ticaret Odamızın değerli üyeleri, iş insanlarımız, sanayicilerimiz 1 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan Isparta Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine bekliyoruz. Tüm üyelerimizi demokratik haklarını kullandıkları memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini oylarıyla gösterebilecekleri oda seçimimize katılıp bir demokrasi şölenine çevirmeye davet ediyorum.

Allah nasip eder üyelerimiz görevi bize tevdi ederlerse, arkadaşlarımızla birlikte tüm kamu kurum ve kuruluşları, siyasi irade ile birlikte istişare ederek çalışacağız.

Devam etmekte olan ve şehrimiz menfaati için birlikte başlatacağımız tüm projelerde de tüm kesimlerle birlikte olacağımızı beyan ediyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.