Demireller Traktör: Burdur ve Isparta çiftçisinin her zaman yanında

ISPARTA 30.06.2022 - 23:56, Güncelleme: 30.06.2022 - 23:56
 

Demireller Traktör: Burdur ve Isparta çiftçisinin her zaman yanında

Demireller Traktör: Burdur ve Isparta çiftçisinin her daim yanında
Uzun yıllardır tarımda çiftçilere hizmet veren Demireller Traktör Firması, gelişen teknoloji ile birlikte hizmetine devam ediyor. Burdur ve Isparta'da Erkunt Traktör Bayisi olarak tarımda öncü olan Demireller Traktör Firması, 0 ve 2. El traktör ve tarım ekipmanlarıyla tüm çiftçileri mağazalarına bekliyor. Demireller Traktör firmasının 3. kuşak temsilcisi İş İnsanı Onur Demirel, Burdur ve Isparta'daki tüm çiftçileri her zaman yanında olduklarını belirterek, ''Erkunt Traktörün Isparta ve Burdur Bayiliğini yapıyoruz. Yıllardır Isparta ve Burdur çiftçisine hizmet veriyoruz'' dedi. Bununda birlikte tarımda kullanılan ekipman satışları da yaptıklarını kaydeden Demirel, ''tarımın olduğu yerde biz varız. Çiftçiğimizin emeğine destek olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz'' diye konuştu.
Demireller Traktör: Burdur ve Isparta çiftçisinin her daim yanında

Uzun yıllardır tarımda çiftçilere hizmet veren Demireller Traktör Firması, gelişen teknoloji ile birlikte hizmetine devam ediyor. Burdur ve Isparta'da Erkunt Traktör Bayisi olarak tarımda öncü olan Demireller Traktör Firması, 0 ve 2. El traktör ve tarım ekipmanlarıyla tüm çiftçileri mağazalarına bekliyor.
Demireller Traktör firmasının 3. kuşak temsilcisi İş İnsanı Onur Demirel, Burdur ve Isparta'daki tüm çiftçileri her zaman yanında olduklarını belirterek, '' Erkunt Traktörün Isparta ve Burdur Bayiliğini yapıyoruz. Yıllardır Isparta ve Burdur çiftçisine hizmet veriyoruz'' dedi. Bununda birlikte tarımda kullanılan ekipman satışları da yaptıklarını kaydeden Demirel, ''tarımın olduğu yerde biz varız. Çiftçiğimizin emeğine destek olmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.