DİLAN POLAT ISPARTA ŞUBESİ AÇILIYOR

ISPARTA 29.06.2022 - 00:37, Güncelleme: 29.06.2022 - 00:48
 

DİLAN POLAT ISPARTA ŞUBESİ AÇILIYOR

DİLAN POLAT ISPARTA ŞUBESİ AÇILIYOR
Dünyaca ünlü güzellik ve estetik merkezi Dilan Polat Türkiye'de 78. şubesini Isparta'da açıyor. Dünya ve Türkiye çapında bir güzellik merkezi markası olan Dilan Polat Isparta'da şubesini açarak geçtiğimiz ay faaliyetlerine başlamıştı. Ezgi Güngör Erem ve   Zeliha Özlem yöneticiliğini yaptığı Dilan Polat Güzellik merkezi 3 Temmuz'da da düzenlenecek olan resmi açılışı yapılacak. Yapılacak olan açılışa sektörün fenomen isimleri  ve Dilan Polat katılacak. İşletme yöneticisi Ezgi Güngör Erem ’3 Temmuz Pazar günü yapacağımız açılışımıza Tüm Isparta halkımız davetlidir’’.dedi   DİLAN POLAN GÜZELLİK MERKEZİNDE NELER VAR Dilan Polat güzellik merkezi;  Lazer epilasyon, cilt bakımı,  kalıcı makyaj uygulamaları ve kadının güzelliğini ortaya çıkaracak tüm işlemleri yapıyor. Kadınların en temel ihtiyaçları arasında yer alan kişisel bakım hizmetleri ve güzellik hizmetlerini bir arada buluşturan Dilan Polat markası, artık Isparta'da da kadınların vazgeçilmezi olacak. Aynı zamanda erkekler için kişisel bakım hizmetleri de bulunuyor. Sadece Dilan Polat güzellik merkezlerinde bulunan ve Dilan Polat'ın patentli ve tescilli cihazları olan Rasping bölgesel zayıflama cihazı, Dipomed cilt çatlağı onarım cihazı, Dipoderm Pro Lazer bunun yanı sıra cilt bakımı sırasında kendinizi çok özel hissetmenizi sağlayacak olan DipoFaceHydra ile tanışacaksınız. Bölgesel incelmeye destek olarak G5, Lenf Drenaj ve Elektro Simülasyon cihazı bulunuyor. Berces protokolü akne kurutma bebek protokolü çil ve leke protokolleri​ işlemleri yine Dilan Polat'a özgü cihazlar ile yapılmaktadır. İşletme yöneticisi Ezgi Güngör Erem  Dilan Polat Güzellik merkezi hakkında şunlar söyledi "Bize gelen danışanlarımız öncelikle Dilan Polat’ın hizmet kalitesi ile karşılanacaklar. Danışanlarımıza hizmet verecek olan sadece bize ait olan cihazlarımız Rasping bölgesel zayıflama cihazı,Dipomed cilt çatlağı onarım cihazı,Dipoderm Pro Lazer bunun yanı sıra cilt bakımı sırasında kendinizi çok özel hissetmenizi sağlayacak olan DipoFaceHydra ile tanışmanız İçin merkezimize bekliyoruz . Bölgesel incelmeye destek olarak G5, Lenf Drenaj ve Elektro Simülasyon cihazımız da vardır . Aynı zamanda Berces protokolü akne kurutma bebek protokolü çil ve leke protokolleri​ yapılmaktadır.  Size sadece güzellik salonu değil  kalıcı makyaj hizmeti de veriyoruz ." diye konuştu.   Adres: ​Çünür mahallesi 5321. Sk. No: 24/2 ( Sehell Karşısı ) Rezervasyon Telefon: 0551 656 70 30 - 0850 308 96 07 İnstagram:@dilanpolatisparta
DİLAN POLAT ISPARTA ŞUBESİ AÇILIYOR

Dünyaca ünlü güzellik ve estetik merkezi Dilan Polat Türkiye'de 78. şubesini Isparta'da açıyor.

Dünya ve Türkiye çapında bir güzellik merkezi markası olan Dilan Polat Isparta'da şubesini açarak geçtiğimiz ay faaliyetlerine başlamıştı. Ezgi Güngör Erem ve   Zeliha Özlem yöneticiliğini yaptığı Dilan Polat Güzellik merkezi 3 Temmuz'da da düzenlenecek olan resmi açılışı yapılacak. Yapılacak olan açılışa sektörün fenomen isimleri  ve Dilan Polat katılacak. İşletme yöneticisi Ezgi Güngör Erem ’3 Temmuz Pazar günü yapacağımız açılışımıza Tüm Isparta halkımız davetlidir’’.dedi
 

DİLAN POLAN GÜZELLİK MERKEZİNDE NELER VAR

Dilan Polat güzellik merkezi;  Lazer epilasyon, cilt bakımı,  kalıcı makyaj uygulamaları ve kadının güzelliğini ortaya çıkaracak tüm işlemleri yapıyor.

Kadınların en temel ihtiyaçları arasında yer alan kişisel bakım hizmetleri ve güzellik hizmetlerini bir arada buluşturan Dilan Polat markası, artık Isparta'da da kadınların vazgeçilmezi olacak. Aynı zamanda erkekler için kişisel bakım hizmetleri de bulunuyor.

Sadece Dilan Polat güzellik merkezlerinde bulunan ve Dilan Polat'ın patentli ve tescilli cihazları olan Rasping bölgesel zayıflama cihazı, Dipomed cilt çatlağı onarım cihazı, Dipoderm Pro Lazer bunun yanı sıra cilt bakımı sırasında kendinizi çok özel hissetmenizi sağlayacak olan DipoFaceHydra ile tanışacaksınız.

Bölgesel incelmeye destek olarak G5, Lenf Drenaj ve Elektro Simülasyon cihazı bulunuyor. Berces protokolü akne kurutma bebek protokolü çil ve leke protokolleri​ işlemleri yine Dilan Polat'a özgü cihazlar ile yapılmaktadır.

İşletme yöneticisi Ezgi Güngör Erem   Dilan Polat Güzellik merkezi hakkında şunlar söyledi "Bize gelen danışanlarımız öncelikle Dilan Polat’ın hizmet kalitesi ile karşılanacaklar. Danışanlarımıza hizmet verecek olan sadece bize ait olan cihazlarımız Rasping bölgesel zayıflama cihazı,Dipomed cilt çatlağı onarım cihazı,Dipoderm Pro Lazer bunun yanı sıra cilt bakımı sırasında kendinizi çok özel hissetmenizi sağlayacak olan DipoFaceHydra ile tanışmanız İçin merkezimize bekliyoruz . Bölgesel incelmeye destek olarak G5, Lenf Drenaj ve Elektro Simülasyon cihazımız da vardır . Aynı zamanda Berces protokolü akne kurutma bebek protokolü çil ve leke protokolleri​ yapılmaktadır.  Size sadece güzellik salonu değil  kalıcı makyaj hizmeti de veriyoruz ." diye konuştu.

 

Adres: ​Çünür mahallesi 5321. Sk. No: 24/2 ( Sehell Karşısı )
Rezervasyon Telefon: 0551 656 70 30 - 0850 308 96 07
İnstagram:@dilanpolatisparta

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Kamil Koç
(01.10.2023 12:48 - #676)
Dilan polat şubeleri kapanıyor mu ? Batıyorlar mı ?
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.