Doç. Dr. Serap Ünal’ın Eserleri Beğeni Topladı

YAŞAM 09.06.2022 - 12:28, Güncelleme: 09.06.2022 - 12:28
 

Doç. Dr. Serap Ünal’ın Eserleri Beğeni Topladı

Doç. Dr. Serap Ünal’ın Eserleri Beğeni Topladı
Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Cam Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serap Ünal, Ankara “Armada Galeri M” de 48 parça seramik eserden oluşan 12. Kişisel Sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu.  Ünal, ayrıca Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla Ankara Anadolu Medeniyetleri Müzesinde düzenlenen ve Çatalhöyük, Kültepe ve Alacahöyük arkeolojisi içerikli Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Tarih Kurumu projesi kapsamındaki “Bellek Anadolu” sergisine de iki farklı seramik eserle katıldı.  
Doç. Dr. Serap Ünal’ın Eserleri Beğeni Topladı

Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Cam Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serap Ünal, Ankara “Armada Galeri M” de 48 parça seramik eserden oluşan 12. Kişisel Sergisini sanatseverlerin beğenisine sundu. 

Ünal, ayrıca Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla Ankara Anadolu Medeniyetleri Müzesinde düzenlenen ve Çatalhöyük, Kültepe ve Alacahöyük arkeolojisi içerikli Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Tarih Kurumu projesi kapsamındaki “Bellek Anadolu” sergisine de iki farklı seramik eserle katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.