Dünyanın en büyük gül yağı ve kozmetik fabrikasına ziyaret

ISPARTA 27.07.2022 - 12:17, Güncelleme: 27.07.2022 - 12:20
 

Dünyanın en büyük gül yağı ve kozmetik fabrikasına ziyaret

Dünyanın en büyük gül yağı ve kozmetik fabrikasına ziyaret
Isparta Keçiborlu'ya bağlı Senir Kasabasında kurulan dünyanın en büyük kozmetik ve gül yağı fabrikası bölgenin prestijine prestij kazandırdı. Bir çok kozmetik ürününü piyasayla buluşturan fabrika 12 ay süresiz olarak çalışıyor. Ali Hasan Kınacı ve Süleyman Kınacı kardeşlerin kurduğu fabrika Senir'in büyük lokomotifi oldu. Dünya'da eşi benzeri olmayan bir çok ürün üretiliyor. MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez ve yöneticiler fabrikayı ziyaret etti. MHP’den yapılan açıklamada; ‘Isparta’mızın simgesi “Gül’ün” işlenip, kozmetik ve sağlık sektörü dahil bir çok alanda kullanımı için hazır hale geldiği yer olan Senir Kasabamızı İl Başkanımız Sn. Hasan Basri Sönmez, Merkez ilçe Başkanımız Sn. Osman Gülay, Divan kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettiler. Ziyaretimiz sırasında bizi Güler yüzüyle ağırlayan değerli Senir Halkına, Esnafına Gül Ürünleri Üreticilerine ve Belediye Başkanımız Sn. Tayfun Borazancı’ya teşekkür ederiz’ Sebat Gül yağı ve Uçucu yağlar Ltd. 1950'den beri plantasyon, damıtma ve ekstraksiyon yoluyla farmakolojik bitkiler alanındaki uzmanlığı, Sebat dünyanın en büyük tedarikçilerinden biri, Rosa Damascena'da bir uzmanlık haline geldi. Sebat, Aromatik özlerin yanı sıra bu narin çiçek üzerinde 7 yıllık deneyime sahiptir. Dünya çapında ortaklarına hizmet etmek için en etkili ve uygun özlere sahip makine ve ekipmanlar. Sebat Gül Yağı, 10.750.000 m2'lik Kosher Belgeli Tıbbi ve Aromatik Bitkiler tarım arazilerinde yurtiçi ve yurtdışı kuruluşlarında Tıbbi ve Aromatik Bitki üretimine devam etmektedir. Orman kaynaklı biyokütle için binlerce Çiftçi ve binlerce Köylü ile birlikte çalışır. 55 Ülkeye farmakolojik bitki ekstraksiyonu ihraç etmekte, Gül, İris, Lavanta, Papatya, Yasemin, Sümbülteber, Gül Centifolia, Tütün, Adaçayı, Kekik, Defne Yaprağı ve daha birçok Uçucu Yağ ve Ekstraksiyonlar başta olmak üzere Yurtiçi ve Yurtdışı kuruluşlarda üretim yapılmaktadır  
Dünyanın en büyük gül yağı ve kozmetik fabrikasına ziyaret

Isparta Keçiborlu'ya bağlı Senir Kasabasında kurulan dünyanın en büyük kozmetik ve gül yağı fabrikası bölgenin prestijine prestij kazandırdı. Bir çok kozmetik ürününü piyasayla buluşturan fabrika 12 ay süresiz olarak çalışıyor.

Ali Hasan Kınacı ve Süleyman Kınacı kardeşlerin kurduğu fabrika Senir'in büyük lokomotifi oldu. Dünya'da eşi benzeri olmayan bir çok ürün üretiliyor.

MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez ve yöneticiler fabrikayı ziyaret etti.

MHP’den yapılan açıklamada; ‘Isparta’mızın simgesi “Gül’ün” işlenip, kozmetik ve sağlık sektörü dahil bir çok alanda kullanımı için hazır hale geldiği yer olan Senir Kasabamızı İl Başkanımız Sn. Hasan Basri Sönmez, Merkez ilçe Başkanımız Sn. Osman Gülay, Divan kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret ettiler. Ziyaretimiz sırasında bizi Güler yüzüyle ağırlayan değerli Senir Halkına, Esnafına Gül Ürünleri Üreticilerine ve Belediye Başkanımız Sn. Tayfun Borazancı’ya teşekkür ederiz’

Sebat Gül yağı ve Uçucu yağlar Ltd.

1950'den beri plantasyon, damıtma ve ekstraksiyon yoluyla farmakolojik bitkiler alanındaki uzmanlığı, Sebat dünyanın en büyük tedarikçilerinden biri, Rosa Damascena'da bir uzmanlık haline geldi. Sebat, Aromatik özlerin yanı sıra bu narin çiçek üzerinde 7 yıllık deneyime sahiptir. Dünya çapında ortaklarına hizmet etmek için en etkili ve uygun özlere sahip makine ve ekipmanlar.

Sebat Gül Yağı, 10.750.000 m2'lik Kosher Belgeli Tıbbi ve Aromatik Bitkiler tarım arazilerinde yurtiçi ve yurtdışı kuruluşlarında Tıbbi ve Aromatik Bitki üretimine devam etmektedir. Orman kaynaklı biyokütle için binlerce Çiftçi ve binlerce Köylü ile birlikte çalışır. 55 Ülkeye farmakolojik bitki ekstraksiyonu ihraç etmekte, Gül, İris, Lavanta, Papatya, Yasemin, Sümbülteber, Gül Centifolia, Tütün, Adaçayı, Kekik, Defne Yaprağı ve daha birçok Uçucu Yağ ve Ekstraksiyonlar başta olmak üzere Yurtiçi ve Yurtdışı kuruluşlarda üretim yapılmaktadır

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.