Elektrikli testere ile odun keserken kendini yaraladı

ASAYİŞ 15.03.2024 - 16:11, Güncelleme: 15.03.2024 - 16:11
 

Elektrikli testere ile odun keserken kendini yaraladı

Isparta’da 49 yaşındaki E.Y., Elektrikli testere ile odun kesmek isterken kendini yaraladı.
Kaza bugün saat 10.00 sıralarında Yalvaç İlçesi Koruyaka Köyü’nde meydana geldi. E.Y., elektrikli testere ile odun keserken bir anlık dikkatsizlik sonucu kendini bacağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. E.Y. ilk müdahalesinin ardından tedavi edilmek üzere Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  
Isparta’da 49 yaşındaki E.Y., Elektrikli testere ile odun kesmek isterken kendini yaraladı.

Kaza bugün saat 10.00 sıralarında Yalvaç İlçesi Koruyaka Köyü’nde meydana geldi. E.Y., elektrikli testere ile odun keserken bir anlık dikkatsizlik sonucu kendini bacağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. E.Y. ilk müdahalesinin ardından tedavi edilmek üzere Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.