Emekliler banka promosyonunun artırılmasını istiyor

ISPARTA 04.08.2022 - 12:27, Güncelleme: 04.08.2022 - 12:27
 

Emekliler banka promosyonunun artırılmasını istiyor

Emekliler banka promosyonunun artırılmasını istiyor
Emeklilerin banka promosyonları için devlet bankalarının yanı sıra özel bankalar yarış halinde. Emeklilerin daha fazla promosyon alması için yürütülen çalışmalara değinen Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, Abdülkadir Ersal, “emeklimizin daha fazla promosyon alması için bankalar ile görüşmelerimiz sürüyor” dedi. Emekliler başta devlet bankası olmak üzere özel bankalarda dahil promosyon ücreti alıyor. Özel bankalar, bünyelerine emeklileri çekebilmek için birbirleri ile adeta yarış halinde. Şu anda emeklilere promosyon ücretleri 7 bin 500 liraya kadar dayandı. Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıllık taahhüt süresini dolduranlar ve ya yeni emekli olanlar, diledikleri bankaya başvuru yaparak maaşlarını taşıyabiliyorlar. Emeklilerin banka promosyonu alması için yıllarca mücadele verdiklerini ve olumlu sonuçlandığını dile getiren Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, “Emeklinin daha yüksek promosyon alması için görüşmelerimiz sürüyor” dedi. Öte yandan emeklilerin aldığı ek ödemelerin yüzde 10’a çıkarılmasını talep ettiklerini belirten Ersal, ilaçtaki katkı paylarının da kaldırılması gerektiğine dikkat çekti.  
Emekliler banka promosyonunun artırılmasını istiyor

Emeklilerin banka promosyonları için devlet bankalarının yanı sıra özel bankalar yarış halinde. Emeklilerin daha fazla promosyon alması için yürütülen çalışmalara değinen Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, Abdülkadir Ersal, “emeklimizin daha fazla promosyon alması için bankalar ile görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Emekliler başta devlet bankası olmak üzere özel bankalarda dahil promosyon ücreti alıyor.

Özel bankalar, bünyelerine emeklileri çekebilmek için birbirleri ile adeta yarış halinde. Şu anda emeklilere promosyon ücretleri 7 bin 500 liraya kadar dayandı. Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıllık taahhüt süresini dolduranlar ve ya yeni emekli olanlar, diledikleri bankaya başvuru yaparak maaşlarını taşıyabiliyorlar.

Emeklilerin banka promosyonu alması için yıllarca mücadele verdiklerini ve olumlu sonuçlandığını dile getiren Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, “Emeklinin daha yüksek promosyon alması için görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

Öte yandan emeklilerin aldığı ek ödemelerin yüzde 10’a çıkarılmasını talep ettiklerini belirten Ersal, ilaçtaki katkı paylarının da kaldırılması gerektiğine dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.