Emniyetten kaçak alkol operasyonu

ASAYİŞ 13.12.2021 - 13:29, Güncelleme: 13.12.2021 - 13:29
 

Emniyetten kaçak alkol operasyonu

Emniyetten kaçak alkol operasyonu
Isparta Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık ile mücadele kapsamında yeni yıl öncesi kaçak ve sahte alkol satışından haksız kazanç elde edilmesinin ve olası alkol zehirlenmesi olaylarının önüne geçilmesine yönelik bir ikamete operasyon düzenledi.     Söze konusu ikamette yapılan aramada, 275 Litre  Etil Alkol (Sahte Alkol Yapımında Kullanılacak), 17 Litre Yapımı Tamamlanmış Sahte Alkol, 60 adet Sahte Alkol Yapımında Kullanılan Likit Alkol Aroması, Piyasa değeri yaklaşık 70.000 (yetmiş bin) TL olan, 900 litre sahte alkol yapımında yetecek toplam 292 litre saf karışım ve aroma şeklinde alkol ürünü ele geçirdi. Ekipler, ele geçen suç unsuru ürünler ile ilişkili 1 şüpheli hakkında adli işlem başlattı.
Emniyetten kaçak alkol operasyonu

Isparta Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık ile mücadele kapsamında yeni yıl öncesi kaçak ve sahte alkol satışından haksız kazanç elde edilmesinin ve olası alkol zehirlenmesi olaylarının önüne geçilmesine yönelik bir ikamete operasyon düzenledi.    
Söze konusu ikamette yapılan aramada, 275 Litre 
Etil Alkol (Sahte Alkol Yapımında Kullanılacak), 17 Litre Yapımı Tamamlanmış Sahte Alkol, 60 adet Sahte Alkol Yapımında Kullanılan Likit Alkol Aroması, Piyasa değeri yaklaşık 70.000 (yetmiş bin) TL olan, 900 litre sahte alkol yapımında yetecek toplam 292 litre saf karışım ve aroma şeklinde alkol ürünü ele geçirdi. Ekipler, ele geçen suç unsuru ürünler ile ilişkili 1 şüpheli hakkında adli işlem başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.